اصفهان- ایرنا- نایب رییس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت:این کلان‌شهر در حوزه نظام سلامت، ایمنی و محیط زیست با وضع مطلوب فاصله دارد و مدیریت شهری در این خطه باید ارتقای این سه حوزه را در دستور کار قرار دهد.

به گزارش ایرنا، ابوالفضل قربانی روز یکشنبه در نطق میان دستور شصتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار داشت: مدیریت شهری بنابه ماموریت سازمانی خود باید در راستای دست یابی به رویکردهای اداره بهتر شهر ، تاب آوری شهری ، توسعه تکنولوژی شهری، گستردگی خدمات و رسیدگی به  تهدید سلامت شهروندان؛  موضوع استقرار نظام سلامت، ایمنی و محیط زیست را در دستور کار قرار دهد.

وی با بیان اینکه اصفهان دارای جمعیت ۲ میلیون نفری، ۱۵ منطقه شهری و ۲۰۰ محله و شبکه گسترده‌ای از مراکز اقتصادی و شریان‌های شهری است،گفت: وجود مسائلی از قبیل تراکم زیاد جمعیت، افزایش مهاجرت، مراکز صنعتی و غیرصنعتی، بافت سنتی، بازارهای قدیمی، فرونشست وترافیک سنگین، شهر را تهدید می‌کند.

نایب رییس شورای اسلامی شهر اصفهان افزود: کرونا ثابت کرد که باید به ساختار سلامت، ایمنی و محیط زیست توجه کنیم و قوانین زیادی به لحاظ فوریت وجود دارد و این ساختار در بدنه مدیریت شهری قابل توجیه است.
وی اضافه کرد: انتظار می‌رود با نگاه ویژه برای استقرار نظام مدیریتی در حوزه های یاد شده گام‌های موثری برداشته شود تا با رفع چالش‌ها و مشکلات شاهد حوادث بغرنج گذشته نباشیم و افزایش بهره وری و شهری ایمن و تاب آور رقم بزنیم.  

قربانی اظهار داشت: آمار به دست آمده از اداره کل سرمایه انسانی نشان می دهد که حوادث خسارتی و جرح و فوت روند افزایشی  و همچنین مبلغ قرارداد بیمه جامع شهروندی در سال ۱۴۰۰ نسبت به ۹۹ افزایش ۷۰ درصدی داشته است و به همین دلیل حادثه‌ای که منجر به مرگ می‌شود عوارض جبران ناپذیری دارد.

۹۰ درصد پروژه‌های حمل و نقلی شهرهای ما به صورت اشتباه انجام شده است
قربانی خاطرنشان کرد: یکی چالش‌های اصلی این روزها شهر اصفهان موضوع حمل و نقل است و اکنون بسیاری از کارشناسان و متخصصان حوزه حمل و نقل شهری معتقدند که ۹۰ درصد پروژه‌های حمل و نقلی شهرهای ما به صورت اشتباه انجام شده و ما را در وضعیت بی پولی و مشکلات موجود از هدف اصلی خودمان دور کرده است.  
وی افزود: موضوع حمل و نقل امروز مبتنی بر دانش است و اگر نخواهد تجربه دیگر مناطق جهان را مورد استفاده قرار دهد باید راه رفته آن‌ها را دوباره برویم و ۳۰ یا ۴۰ سال آینده به آن  برسیم که باز هم عقب هستیم.
قربانی گفت: نگرش‌های موجود باید مورد بحث و بررسی قرار گیرد، اگر بی توجهی به موضوع شود باعث اتلاف منابع خواهد شد و دنیا امروز به توسعه حمل و نقل عمومی شامل کل شبکه توجه دارد.

به گفته وی، ایجاد و توسعه شبکه حمل و نقل غیرموتوری، سیستم‌های آنتنی گسترده، توسعه شهری مبتنی بر حمل و نقل همگانی در دستور کار دنیا قرار دارد و اگر ما این تفکر را حاکم نکنیم هر روز شاهد تثبیت شرایط نابسامان امروز خواهیم بود و مشکلی حل نمی‌شود.
نایب رییس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: پیشنهاد برگزاری جلساتی برای مسئولان داریم تا آخرین دانش‌ها در این حوزه مطرح شود و در صورتی که قرار به انجام کاری است باید تا دیر نشده اقدام کنیم.