سیروس داودی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: شهرستان های تبریز، میانه، هشترود و چاراویماق از جمله شهرستان هایی است که اراضی منابع طبیعی برای ساخت نیروگاه شناسایی شده است.
وی افزود: برای رفع مشکلات ۳۰ واحد معدنی آذربایجان شرقی که از گذشته مشکل داشتند نیز از منظر منابع طبیعی اقدام شده البته اولویت اداره کل منابع طبیعی آذربایجان شرقی حفظ و صیانت از عرصه های طبیعی استان است و متخلفان به اراضی منابع طبیعی نباید به راحتی بتوانند به این عرصه ها دست اندازی کنند، اما این اقدامات تعاملی و توسعه ای با همین نگرش انجام شده است.
داودی ادامه داد: در بخش تولید و صنعت نیز ۲ هزار هکتار زمین به شرکت شهرک های صنعتی و یکی از صنایع مهم غذایی استان واگذار شد تا سرمایه گذاری در آن انجام شود.
وی خاطرنشان کرد: در کنار این اقدامات ۵۲ هکتار از اراضی ملی و دولتی با اقدامات حقوقی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان شرقی به ارزش پنج هزار میلیارد تومان به نفع دولت اعاده و اسناد متصرفین ابطال شده است.
به گزارش ایرنا، وسعت آذربایجان شرقی چهار میلیون و ۵۶۰ هزار هکتار است که ۶۵ درصد این مساحت در واقع ۲میلیون و ۷۲هزار هکتار آن جزو اراضی ملی به شمار می رود که برای ۹۶ درصد آن کاداست ( نقشه برداری ثبتی ) تهیه شده است.