قزوین - ایرنا - معاون برنامه ریزی و امور مجلس جمعیت هلال احمر کشور گفت: سیاست کلی ما تقویت شبکه امداد و نجات هوایی، کوهستانی و دریایی است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، نامدار عبدالهیان روز دوشنبه در مراسم تجلیل و تکریم از مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قزوین، اظهار داشت: امروزه بسیاری از بالگردهای ما به دلیل به روز رسانی نشدن، زمین گیر شده و برای رفع این مشکل به اعتبارات لازم نیازمندیم.

وی با بیان اینکه بایستی از منابع داخلی، خود را تقویت کنیم و برای تکمیل ست های امداد و نجات که واقعا لازم است، اقدام کنیم، تصریح کرد: با توجه به اینکه ایران کشوری حادثه خیز است از مجموع ۴۳ بلایای طبیعی ۳۰ تا ۳۱ عنوان حادثه در کشور ما رخ داده یا در حال رخ دادن است و به همین جهت بایستی به موضوع هلال احمر توجه ویژه تری صورت بگیرد.

وی یادآور شد: درخواست ما از دولت و مجلس کمک ۱۰۰ هزار میلیارد تومانی بوده که تاکنون ۶ هزار میلیارد آن محقق شده و این مساله بیانگر آن است که برای خدمت به مردم باید گام های سخت و محکمتری را برداشت.

معاون برنامه ریزی و امور مجلس جمعیت هلال احمر کشور، تقویت روابط بین المللی را سیاست دوم این جمعیت دانست و گفت: در یکصدمین سالگرد راه اندازی جمعیت هلال احمر گفته شد که ایران جزو پنج کشور برتر در حوزه هلال احمر بوده و از میان ۱۹۲ کشور جهان نیز رتبه نخست در امداد و نجات را کسب کرد.

عبدالهیان، وجود ۲۰ تا ۲۲ هزار امدادگر پاره وقت در کشور را یکی از مشکلات جمعیت هلال احمر دانست که با بهره مندی از حداقل حقوق دریافتی و بیمه، رضایت مندی را نیز برای این جمعیت ایجاد کرده اند، افزود: یکی از برنامه های ما یکپارچه سازی سیستم ها بوده که در حال انجام آن هستیم.

وی با بیان اینکه نهضت مولدسازی در هلال احمر شکل گرفته، تصریح کرد: بعد از آستان قدس رضوی، بیشترین موقوفات را داریم که در حال مولدسازی آنها هستیم و عایدات آن را هم برای پیشبرد اهداف سازمان استفاده خواهیم کرد.

این مسوول خاطرنشان کرد: آموزش همگانی برعهده جمعیت هلال احمر است تا افزایش تاب آوری را در جامعه داشته باشیم.

معاون برنامه ریزی و امور مجلس جمعیت هلال احمر کشور با اشاره به جذب اعتبارات دولتی در سفرهای استانی رییس جمهور، گفت: در سفر هیات دولت به استان قزوین ۴۰ میلیارد تومان اعتبار به استان جهت تکمیل پروژه های بالای ۵۰ درصد و تقویت بی‌سیم های امداد و نجات اختصاص یافته و مدیر جدید هلال احمر استان باید این منابع را جذب کند.

عبدالهیان یادآور شد: تقویت خانه های هلال به عنوان یک ایده از سوی جمهوری اسلامی شکل گرفته و به عنوان یک راهبرد استراتژیک برای آموزش و استفاده از ظرفیت آن در بلایای طبیعی استفاده خواهد شد. 

اعتبارات هلال احمر طی سال گذشته ۲ برابر شده است

معاون برنامه ریزی و امور مجلس جمعیت هلال احمر خاطرنشان کرد: اعتبارات هلال احمر طی سال گذشته ۲ برابر شده که با نگاه مثبت نمایندگان مجلس شورای اسلامی صورت گرفته و توجه به امور رفاهی کارکنان در سال آینده هدفگذاری شده و در مسکن کارکنان نیز ورود پیدا خواهیم کرد. 

وی با اشاره به اصل برنامه ریزی در پیشبرد اهداف سازمانی، اظهار داشت: سابقه برنامه ریزی در هلال احمر طولانی‌تر از برنامه ریزی سیستماتیک، مرتب و تعریف شده در کشور است و امروز اگر در دستگاهی برنامه ریزی نباشد مانند کشتی در دریا است که قطب نما ندارد و نمی توان براساس شانس و گمان دستگاه های مهم و بزرگ را به حال خود گذاشت به همین دلیل در جمعیت هلال احمر برای نخستین مرتبه معاونت برنامه ریزی شکل گرفته است.

این مسوول با اشاره به اینکه امروز سیاست کلی دولت و کشور به سمت برنامه ریزی ماموریت گرا پیش می رود تا میزان تاب آوری جامعه را بالا ببریم و این مساله در برنامه هفتم توسعه نیز مورد توجه قرار دارد، گفت: در گذشته اسناد بالادستی در هلال احمر نداشتیم و عمده کار ما امداد و نجات بود که این مساله حاکمیتی بوده و مابقی کارهای آن هم داوطلبانه می باشد.

در ادامه این مراسم، ضمن تقدیر از تلاش های حسن آصفی در سمت مدیرعاملی جمعیت هلال احمر استان قزوین، حسین خوئینی به عنوان سرپرست این جمعیت معرفی شد.