بر اساس گزارش ها، هنوز مشخص نیست آیا این طرح های نفوذ ادعایی، انتخابات میان دوره ای در آمریکا را هدف قرار داده است یا خیر.
وزارت دادگستری آمریکا پیشتر در ماه ژوئیه روسیه را متهم کرد که از طریق یک عملیات چندین ساله به دنبال تاثیرگذاری بر روند انتخابات در آمریکا بوده است.
در ماه نوامبر ۲۰۲۱ نیز، دولت آمریکا تحریم هایی را علیه ایران به بهانه تلاش برای تاثیرگذاری بر انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ اعمال کرده بود.
پیش از این، تارنمای خبری آمریکایی «هیل» گزارش داده بود : کارشناسان هشدار می دهند با ادامه ناکامی ها و عقب رانده شدن روسیه در جنگ اوکراین، ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه ممکن است در اقدامی تلافی جویانه عملیات سایبری برای مداخله در انتخابات میان دوره ای کنگره آمریکا را شدت بخشد.
«جیمز تورگال» (James Turgal) معاون شرکت خصوصی امنیتی اطلاعاتی «اوپتیو» واقع در «دنور» ایالت کرادو آمریکا، در این باره به این رسانه گفت: حملات اخیر سایبری علیه سایت های دولتی و فرودگاه های آمریکا که هکرهای مورد حمایت مسکو مسئولیت آنها را برعهده گرفته اند، می تواند زمینه آزمایشی برای اقدامات آتی روسیه جهت نفوذ در انتخابات پیش رو در آمریکا باشد.
تورگال که یکی از مقام های پیشین پلیس «اف.بی.آی» آمریکا بوده، افزود: آنها (روسیه) بعنوان یک بستر آزمایشی، شروع به حملات سایبری به برخی از وب سایت ها در ایالت های بخصوصی از آمریکا کرده اند تا ببینند این حملات چگونه جواب می دهد، کاملا روشن است که روس ها عملیات سایبری خود را تقویت و فشار این حملات را افزایش خواهند داد.
این مقام سابق اف.بی.آی افزود: کمک های نظامی آمریکا یکی از عوامل مهم و کاملا مشهود در عقب راندن قوای روسیه در جنگ اوکراین بوده و این موضوع موجب می شود تا رهبر روسیه قدرت سایبری خود را برای برهم زدن انتخابات میان دوره ای در آمریکا به شدت به کار گیرد.
براساس این گزارش، سایر کارشناسان نیز هشدار مشابهی به مقام های آمریکایی می دهند مبنی بر اینکه روسیه ممکن است تلاش های خود برای مداخله و نفوذ در عرصه انتخابات میان دوره ای در آمریکا را با هدف دور ساختن و کاستن حمایت های ادامه دار واشنگتن از کییف، شدت بخشد.
این مطلب می افزاید: شرکت امنیت سایبری «رکورد فیوچر» نیز با انتشار مطلبی در مورخ ۲۱ مهرماه هشدار داده است که مسکو احتمالا مداخله در انتخابات و نفوذ بر رای دهندگان آمریکای پیش از انتخابات میان دوره ای در آمریکا را پاسخی مناسب به حمایت های نظامی واشنگتن از کییف و اقدام آمریکا بر اعمال تحریم های بین المللی بی سابقه ای که روسیه را منزوی کرده و به شدت به اقتصاد آن کشور آسیب وارد کرده، می داند.
به نوشته این رسانه، از آغاز جنگ اوکراین تاکنون دولت بایدن میلیاردها دلار به کییف کمک نظامی و اقتصادی برای مقابله با روسیه کرده است.
به گزارش ایرنا، انتخابات میاندوره ای آمریکا قرار است هشتم ماه نوامبر ۲۰۲۲ برابر با ۱۷ آبان ماه ۱۴۰۱ در آن کشور برگزار شود، در این انتخابات تمامی ۴۳۵ کرسی مجلس نمایندگان و ۳۵ کرسی از یکصد کرسی مجلس سنا به رقابت گذارده می شود، همزمان نامزدهای دو حزب جمهوریخواه و دموکرات برای تصاحب سمت فرمانداری در ۳۶ ایالت آمریکا نیز به رقابت خواهند پرداخت.