غلامرضا بیکی صبح سه شنبه به خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: اکنون تردد در محورهای ارتباطی استان برقرار بوده و مشکل خاص هم تا این لحظه گزارش نشده است.
وی از رانندگان خودروها درخواست که هنگام تردد در جادههای استان به لحاظ لغزندگی حتما به توصیههای پلیس راه از جمله رعایت فاصله طولی و سرعت مطمئنه توجه کنند تا از بروز سوانح رانندگی جلوگیری شود.
گلستان بیش از پنج هزار کیلومتر راه ارتباطی شامل بزرگراه، راه اصلی و فرعی درجه یک، ۲ و سه دارد که حدود هزار و ۵۲۱ کیلومتر آن کوهستانی و یا سخت گذر است.
مدیرکل هواشناسی گلستان هم ورود سامانه ناپایدار جوی و احتمال تشدید رگبارهای پراکنده، نسبت به وقوع سیلاب و آبگرفتگی در این استان را از دوشنبه تا چهارشنبه هشدار داده و افزود: در این بازه زمانی، دمای هوا بین پنج تا هشت درجه سلسیوس کاهش خواهد یافت، همچنین وقوع مه غلیظ به خصوص در نواحی کوهستانی و وزش باد نسبتا شدید تا بیشینه سرعت ۶۰ کیلومتر محتمل است.
نوربخش داداشی به خبرنگار ایرنا گفت: بیشترین فعالیت این سامانه بارشی در استان برای امروز سهشنبه بوده که به تبع آن احتمال آبگرفتگی برخی معابر و وقوع سیل ناگهانی در نواحی مستعد و کوهستانی استان دور از انتظار نیست و مردم از توقف در حاشیه رودخانهها و مسیلها دوری کنند.
به گفته وی خروج سامانه بارشی از استان از بامداد چهارشنبه پیشبینی میشود.
این استان شمالی با یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر جمعیت و ساکن در ۳۴ نقطه شهری و بیش از یک هزار روستا و آبادی، از غرب با مازندران، از جنوب با سمنان، از غرب با خراسان شمالی و از شمال با ترکمنستان همسایه بوده و بیشترین مبادی ورودی و خروجی آن هم با استانهای سمنان، مازندران و خراسان شمالی است.