بهگزارش خبرنگار ایرنا، مجتبی اکبرپور روز سهشنبه افزود: در اولین روز از اجرای این طرح، تعداد ۱۲۰ نفر از دختران مدارس نمونه و تیزهوشان دوره متوسطه از مجموعه امامزاده جعفر (ع)، مسجد تاریخانه، عمارت تاریخی لطفی و موزه تاریخ شهر دامغان بازدید کردند.
سرپرست اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی دامغان اضافه کرد: دفتر نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی، شهرداری و شورای اسلامی شهر، ادارات میراثفرهنگی و آموزش و پرورش، دانشگاهها و مرکز فرهنگی آموزشی سرای شهریاران دامغان در اجرای این طرح همکاری دارند.
اکبرپور با اشاره به اینکه حفظ و نگهداری از میراثفرهنگی، معرفی این آثار و آموزش نحوه حفاظت از میراث کهن یک وظیفه ملی و همگانی است، تصریح کرد: اگر امروز شاهد نوشتن یادگاری در اماکن تاریخی هستیم، دلیل آن نبود آموزش صحیح در دوران کودکی و نوجوانی است.
وی ابراز داشت: نسل جدید باید بدانند که تخریب میراثفرهنگی، آسیب به بناهای تاریخی و خرید و فروش آثار تاریخی و فرهنگی کاری ناپسند و خطا محسوب میشود.
سرپرست اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی دامغان، کودکان را صاحبان فرهنگ آینده جامعه و حافظان اصلی میراث کهن ایران دانست و افزود: یکی از مهمترین راههای توسعه گردشگری، آشتی دادن کودکان با تاریخ و مراقبت از آثار و بناهای تاریخی از طریق کودکان است.
در شهرستان دامغان ۴۰۰ اثر تاریخی و فرهنگی شناسایی شده و تا کنون ۱۳۴ اثر در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.