به گزارش ایرنا، حبیب قراگوزلو روز سه شنبه در حاشیه برگزاری نشست همرسانی توانمندی های شرکت های فناور و دانش بنیان با برق منطقه ای تهران اظهار داشت: هم اکنون ۱۰ قرارداد دیگر به ارزش ۲۰۰ میلیارد تومان در دست اقدام است که امیدوارم که طی ۲ تا ۳ سال آینده اجرایی شود.
وی اضافه کرد: این ۱۰ قرار داد با شرکتهای دانش بنیان آماده شده که هفت مورد آنها در مرحله مبادله است و سه فقره دیگر طی ۲ ماه دیگر آماده خواهد شد تا بتوانیم برق تهران را در تعامل با شرکت های دانش بنیان پیشرو کنیم.
این مسئول با اشاره به نامگذاری سال از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال "تولید دانش بنیان و اشتغال آفرینی"، خاطرنشان کرد: بر اساس منویات رهبر معظم انقلاب شرکت برق منطقه ای تهران تمرکز بر استفاده از دانش فناوری را در دستور کار خود قرار داده است.
مدیر عامل شرکت برق منطقه ای تهران بابیانا ینکه تفاهم نامه خوبی برای استفاده از ظرفیت پارک فناروی پردیس منعقد شد، افزود: سابقه همکاری ما با پارک فناوری ژردیس به چهار سال گذشته بر می گردد، پروژه موفقی با همکاری پارک فناوری پردیس انجام دادیم.
رئیس پارک فناوری پردیس نیز در این مراسم گفت: تعامل با برق منطقه ای تهران می تواند الگویی برای توسعه صنعت برق در سطح ملی باشد.
مهدی صفاری نیا اظهار داشت: تصور ما این است که ظرفیت شرکتهای دانش بنیان می تواند برای بخشی از چالشها و مشکلات فنی صنعت برق با سرعت راهگشا باشد.
وی با اشاره به ربات بازرس که توسط پارک فناوری برای برق منطقه ای ساخته شد، توضیح داد: اولین پروژه تحقیقاتی بین پارک فناوری پردیس وبرق منطقه ای تهران ربات بازرس بود که تونلهای شبکه پست های فوق توزیع فشار قوی تهران به به همدیگر متصل کرده و بازرسی فنی را جای نفر انجام می دهد و در حا حاضر زیر بار هست و از آن بهره برداری می شود.
صفاری نیا خاطرنشان کرد: برق یکی از صنایع راهبردی کشور و حوزه دانش بنیان و ظرفیتهای عمومی کشور در این صنعت بسیار حائز اهمیت است.
وی ادامه داد: شرکت های دانش بیان از نظر امنیتی و از نگاه بهره برداری در کشورها ظرفیت قابل توجهی دارند و به لحاظ حل مسائل فنی وکمک به صنعت برق در طی سالهای اخیر رشد خوبی داشتند.
رئیس پارک فناوری پردیس اضافه کرد: تعداد قابل توجهی مجموعه فناورانه در پارک فناوری پردیس داریم که میتوانند در خدمت صنعت برق کشور باشند.
صفاری نیا با اشاره به برگزاری نمایشگاه صنعت برق در پارک فناوری پردیس یادآور شد: نزدیک ۲۰ مجموعه امروزدر نمایشگاه حضور دارند که می توانند در بخش های مختلف صنعت برق به برق منطقه ای تهران کمک کنند، این ظرفیت با امید آفرینی که امروز ایجاد می شود قابل توسعه خواهد بود.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای تهران و سایر مدیران شرکت کننده در این نشست از نمایشگاه برق در پارک فناوری پردیس بازدید کردند و با دستاوردهای فناورانه در حوزه برق آشنا شدند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، طبق آخرین آمارها، ۴۳۹ شرکت عضو پارک فناوری پردیس که از این تعداد ۱۹۶ شرکت تملیکی و ۶۰ شرکت استیجاری هستند و ۸۸ تیم نوپای عضو تحت پوشش این مجموعه نوآوری به شمار می روند.
در حال حاضر ۱۶۳ شرکت مستقر در این پارک دارای مجوز دانشبنیانی هستند و هشت هزار و ۹۰۰ نفر نیز در پارک فناوری پردیس مشغول به فعالیت هستند.
شهرستان پردیس با جمعیتی در حدود ۳۰۰ هزار نفر درشرق پایتخت قرار دارد.