به گزارش ایرنا، حجت الاسلام حمید نیکزاد در گردهمایی سالانه ائمه جمعه، مدیران، روسای آموزش و پرورش و معاونان تبلیغ حوزههای علمیه شهرستان و مناطق لرستان در جمع خبرنگاران بیان کرد: همه دستگاه ها و نهادها برای اعتلای آموزش و پرورش در تمام فعالیت ها باید پیوست فرهنگی داشته باشند و به کمک آموزش و پرورش بیایند چرا که آینده این مملکت نتیجه و خروجی آموزش و پرورش است.
وی اظهار داشت: حوزه های علمیه نیز با اعلام نیز آموزش و پرورش کنشگری دارد و به صورت جهادی در هر عرصه ای که ظرفیتی وجود داشته باشد فعالیت می کند و پتانسیلهای قابل توجهی از حوزه علمیه در خدمت آموزش و پرورش قرار گرفته است.
وی ادامه داد: در دولت جدید ظرفیت های خوبی برای حضور طلاب و روحانیون به صورت جهادی در آموزش و پرورش برای تربیت نسلی شکوفا و معتقد با هویت اسلامی و ایرانی قرار گرفته شده است.
مشاور وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه فعالیت هایی برای روحانیون طرح امین که برش ها و موقعیت های مشخصی در مدارس دارند، تعریف شده است، اظهار داشت: این افراد طلاب آموزش دیده جوانی هستند که به صورت جهادی در آموزش و پرورش فعالیت می کنند و استخدام آموزش و پرورش نیستند.
وی ادامه داد: این طلاب با حمایت و هدایت حوزه علمیه در موقعیت ها با هماهنگی مدیر و کادر مدارس فعالیت های برای کمک به سیستم پرورشی انجام می هند که با بررسی های انجام شده این طرح موفق بوده است.
حجت الاسلام نیکزاد بیان کرد: در بیش از ۲۰ هزار مدرسه طلاب جهادی حضور دارند و حوزه علمیه با هماهنگی آموزش و پرورش برای آنان برنامه ها و فعالیت هایی تعریف کرده است.
مشاور وزیر آموزش و پرورش گفت: کرسی های آزاد اندیشی در مدارس در برنامه های گفتمان سازی مدارس قرار گرفته و باید بازبان و ادبیات و فکر آنها آشنا بود و با زبان دانش آموزان با آنان صحبت شود.
وی افزود: جلسات و دروه های اموزشی مرتبط با مباحث روانشناسی و علم روز و برگرفته از آیات و روایات مباحث اسلامی برای دانش اموزان در نظر گرفته شده است و دوره های مفصلی برای مربیان این دوره ها برای ارتباط با نسل خلاق و پرسشگر برگزار شده است.