تهران- ایرنا- کمیته فنی فدراسیون وزنه‌برداری اعلام کرد که اولویت این فدراسیون، اعزام ملی‌پوشان به مسابقات کلمبیا در دسته‌های المپیکی است و اعزام دیگر دسته‌ها نیز کیفی خواهد بود.

به گزارش ایرنا، کمیته فنی فدراسیون وزنه‌برداری با موضوع بررسی عملکرد تیم‌های ملی در مسابقات قهرمانی بزرگسالان آسیا و سیاست‌گذاری جهت اعزام به مسابقات جهانی کلمبیا در قالب دو نشست جداگانه به مدت ۳ ساعت و نیم تشکیل جلسه داد.

 نشست اول با حضور حسین رضازاده، حسین توکلی، بهداد سلیمی، نواب نصیرشلال، بهمن زارع، سید کمال موسوی، حسین مقامی (اعضای کمیته فنی) و  سعید علی حسینی (سرمربی تیمی مردان) به مدت ۱۵۰ دقیقه برگزار شد. در این نشست ابتدا درباره مکانیزم دعوت از ملی‌پوشان بحث و تبادل نظر شد و جمع‌بندی این بود که بعد از مسابقات جهانی، سازوکار انتخابی و حضور در مسابقات قهرمانی کشور و لیگ ملاک انتخاب باشد.

موضوع بعدی درباره عملکرد تیم در مسابقات قهرمانی آسیا بود که در این بخش عملکرد تیم به صورت نفر به نفر بررسی شد. کمیته فنی رو انتخاب وزنه‌های مربوط به محمد زارعی و رضا دهدار نقدهای اساسی داشتند که مورد پذیرش سرمربی هم بود. در پایان سعید علی حسینی از عملکرد فنی تیم با توجه به زمان ۲ ماهه برای آماده سازی ابراز رضایت داشت اما نظر کمیته فنی این بود که با توجه به اعزام تیم کامل و هدف‌گذاری برای کسب عنوان قهرمانی، نتیجه به دست‌آمده راضی کننده نبوده و با توجه به استراتژی تیم، بهتر بود روی برخی انتخاب وزنه‌ها تصمیم بهتری گرفته می‌شد.

بخش پایانی این نشست هم درباره کم و کیف حضور تیم در مسابقات جهانی بود و مقرر شد اولویت اصلی با اعزام نفرات در اوزان المپیکی ۸۹، ۱۰۲ و فوق سنگین باشد و سایر نفرات در صورت داشتن شانس کسب مدال به کلمبیا اعزام شوند.

در پایان این نشست، کمیته فنی تا پایان مسابقات جهانی حمایت کامل خود را از سرمربی تیم ملی اعلام کرد و به سعید علی حسینی درباره انتخاب نفرات و اجرای برنامه‌های اردویی اختیار تام داد. نشست دوم با حضور کوروش باقری، مدیر تیم‌های ملی وزنه‌برداری، با موضوع بررسی عملکرد تیم ملی بانوان برگزار شد و یک ساعت به طول انجامید.

در این نشست کوروش باقری با اشاره به مدال سیده الهام حسینی و اینکه از بین اعضای ۷ نفره تیم ۵ نفر در مقایسه با بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی افزایش رکورد داشتند، عنوان کرد که رکوردها هنوز قابل قبول نیست و تا بازی‌های آسیایی هانگژو باید نگاه ویژه‌تری به بانوان داشت تا به اهداف مورد نظر دست پیدا کرد. درباره مسابقات جهانی کلمبیا هم تصمیم‌گیری بر این بود که تیم بانوان به صورت کیفی و حداکثر با ۳ یا ۴ نفر به کلمبیا اعزام شود و سایر نفرات در صورت رسیدن به رکوردهای مورد نظر به فهرست نهایی اضافه شوند.