مدیر مهندسی شرکت گاز مازندران در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اظهار این که طی کمتر از یکسال گازرسانی به این ۲ روستا به بهره برداری خواهد رسید، گفت: یکهزار و ۱۰۰ خانوار این ۲ روستا از نعت گاز بهره مند می شوند.
محمد حسن یحیی نژاد با توضیح این که ۴۵ کیلومتر لوله گذاری باید در این طرح عملیاتی شود ، ادامه داد: از ۵۵ روستای بخش لاریجان واقع درجاده هراز آمل ، شهر رینه و چهار روستای این بخش از نعمت گاز به روش سی ان جی برخوردارند و لوله کشی گاز ۱۸ روستای این بخش کوهستانی نیز اجرا شده است.
مدیر مهندسی شرکت گاز مازندران با ذکر این نکته که در حال حاضر شبکه گاز به دورترین و صعب العبورترین نقاط استان رسیده است، گفت: اکنون عملیات گازرسانی ۱۵۰ روستای مناطق کوهستانی در حال اجراست و ۲۵۰ روستا در مرحله انتخاب پیمانکار گازرسانی قرار دارند.
یحیی نژاد افزود: مازندران از سه نقطه به خط لوله گاز سراسری وصل میشود تا همه مناطق شهری و روستایی تحت پوشش کامل گازرسانی قرار بگیرند.
وی با بیان این که شهرهای کوهستانی گزنگ ، کجور ،پلور و بلده در مرحله گاز رسانی قرار دارند، یادآور شد: طبق برنامه سه نقطه شامل اتصال خط لوله انتقال گاز از امامزاده هاشم(ع) در جاده هراز ، گدوک در محور فیروزکوه و سه هزار تنکابن از طریق محور الموت قزوین به شبکه گاز رسانی استان متصل می شوند.
وی ادامه داد: به طور یقین با اتصال شبکه داخلی گاز استان به این خطوط اصلی، افت فشار گاز در استان از بین خواهد رفت و همه مناطق روستایی و شهری نیز از این انرژی پاک بهره مند خواهند شد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۹۹.۹ درصد خانوارهای شهری و ۹۶ درصد خانوارهای روستایی از نعمت گاز بهره مند هستند، گفت: این استان از نظر مشترکان خانگی با ۹۲ درصد رتبه دوم کشور را عهده دار است که امیدواریم با اجرای پروژههای باقیمانده بند «ق» و «د» تا سال ۱۴۰۳ تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان از نعمت گاز برخوردار شوند.