به گزارش خبرنگار ایرنا، غلامعلی حیدری روز پنجشنبه در نشست شورای توسعه و برنامهریزی استان افزود: تاکنون استان از محل اعتبارات ماده ۵۶ برخوردار نشده بود اما امسال با پیگیریهای بسیار یک هزار و ۳۵۰ میلیارد تومان از این محل به استان اختصاص یافت که ۸۰۰ میلیارد تومان آن در حوزه راهسازی و ۵۵۰ میلیارد تومان آن در حوزه آب و سدسازی سرمایهگذاری میشود.
وی ادامه داد: ظرفیت جدید دیگر استفاده از اعتبارات تهاتر نفت است و چهارمحال و بختیاری نخستین استانی است که این اعتبارات برای آن در سالجاری به ثمر نشسته بهطوریکه از این محل قرارگاه خاتم الانبیاء ۸۰۰ میلیارد تومان برای اجرای طرح چهار خطه بروجن به لردگان به ایذه اختصاص داده است.
استاندار چهارمحال و بختیاری، استفاده از مازاد مالیات را از دیگر ظرفیتهای اعتباری استان برشمرد و گفت:در حالی که در بودجه سال ۱۴۰۱ و تعهد ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان مالیات برای استان پیشبینی شده بود اما با پیگیریهای بسیار این میزان به یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان کاهش یافت که برهمین اساس میتوان مازاد مالیاتی که در استان وصول میشود را در خود استان هزینه کرد.
حیدری خاطرنشان کرد: در نیمه نخست امسال ۷۵ درصد تعهد مالیات استان تحقق یافته است.
وی در ادامه با تاکید بر شناسایی و فروش املاک مازاد دستگاههای اجرایی و تزریق آن به طرحهای مهم استان، تصریح کرد: دستگاهها موظفند تمام املاک مازاد خود را ارائه دهند و مدیری که کمترین املاک را معرفی کند امتیاز کمتری می گیرد.
کار جهادی لازمه پیشبرد برنامههای استان
استاندار چهارمحال و بختیاری کار جهادی را لازمه پیشبرد بهتر برنامههای استان عنوان کرد و گفت: با همین روحیه، دستگاههای اجرایی برای دهه فجر امسال طرحهای بسیاری را برای افتتاح ارائه دهند تا باعث امیدآفرینی در بین مردم و ناامیدسازی دشمن شود.
حیدری کاهش نرخ بیکاری را محور همه فعالیتهای استان دانست و گفت: هرچند نرخ بیکاری استان در سالجاری کاهش یافته اما برای رسیدن به وضعیت بهتر باید کار و تلاش بیشتری انجام داد و با خردجمعی و وحدت و همدلی در این مسیر گام برداشت.
وی فلسفه مدیریتی را خدمت به مردم عنوان کرد و افزود: مدیران باید به طور مرتب نسبت به پیشرفت طرحهای در دست اجرای دستگاههای خود سرکشی و نظارت داشته باشند.
استان به کارگاه سازندگی تبدیل شده است
استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه در پیشبرد برنامههای استان و خدمت به مردم با هیچ مدیری تعارف ندارم، اظهار داشت: با وحدت و همدلی بین مدیریت ارشد و نمایندگان استان برنامهها به خوبی در حال پیگیری است و استان به کارگاه فعال سازندگی تبدیل شده اما مدیران باید بیش از این تلاش کنند.
حیدری پیگیری مجدانه مصوبات سفر رییسجمهور را از دیگر وظایف مدیران اجرایی برشمرد و گفت: مدیران برای پیگیری و مطالبه اعتبار باید در وزارتخانههای مربوطه خیمه بزنند و با پیگیری فراوان مصوبات سفر را محقق کنند.
وی، توسعه روستایی و جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهر را اقدام مهمی عنوان کرد و افزود: در این رابطه اقداماتی در خصوص تامین مسکن، تامین آب شرب پایدار، ایجاد اشتغال و احداث راه روستایی در حال انجام است.
استاندار چهارمحال و بختیاری جذب اعتبار عمرانی سال ۱۴۰۰ را یک اقدام جهادی در استان دانست و اظهار داشت: چنین روحیهای باید در انجام دیگر امور استان نیز جاری باشد.
حیدری خاطرنشان کرد: در خصوص جذب اعتبارات سال ۱۴۰۱ هنوز برخی دستگاههای اجرایی در تبادل موافقتنامهها اقدام لازم را انجام ندادهاند که میطلبد در این خصوص جدیت بیشتری به کار گرفته شود چرا که از ۲۰۰ موافقتنامه هنوز ۲۶ مورد تبادل نشده است که ظرف یک هفته آینده باید انجام شود.
وی همچنین به مدریران دستگاههای اجرایی استان تذکر داد تا در ساعت ۹ تا ۱۲ هیچ جلسهای در ادارات برگزار نشود و پاسخگویی به مراجعان بدون وقفه و به صورت روان انجام گیرد.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای ۴۲ شهر و ۸۰۰ روستای دارای سکنه با جمعیت حدود یک میلیون نفر است.