به گزارش ایرنا، محسن نادری روز شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از صنایع پیشرفته آذربایجانشرقی حمایت میکنیم و امیدواریم صنایع پیشرفته در این استان بیش از گذشته توسعه یابد چون که تبریز ظرفیت صنعتی بسیار زیادی در حوزه صنایع هایتک دارد.
وی با بیان این که هدف از ایجاد این صندوق، حمایت از بنگاه های بخش خصوصی و تعاونی ها است، افزود: امیدواریم در تداوم فعالیت صندوق بتوانیم از قطب های صنعتی به ویژه تبریز و آذربایجان شرقی که یکی از قطب های اصلی صنعت کشور است، حمایت تسهیلات بیشتری داشته باشیم.
وی با اشاره به استراتژی توزیع غیرمتمرکز حمایت ها در کشور ادامه داد: در حال حاضر بیش از ۷۰ درصد تسهیلات و حمایت ها از صنایع تهران بوده ولی در این زمینه با توجه به رویکرد این صندوق، از استان هایی که به عنوان قطب های صنعتی در صنایع هایتک رشد کنند حمایت بیشتری می شود.
وی گفت: افزایش سرمایه خوبی در صندوق انجام شده تا بتوانیم از بنگاه هایی که در حوزه صنایع پیشرفته فعالیت می کنند، حمایت کنیم؛ در این زمینه انواع تسهیلات در این صندوق به بنگاه ها ارایه می شود.
مدیرعامل صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته افزود: پیش از این صندوق به دلیل سرمایه کمی که در اختیار داشت، زیاد نمی توانست فعالیت های خود را توسعه دهد ولی با برنامه ریزی های انجام شده و افزایش سرمایه در دو سال گذشته فعالیت های صندوق توسعه چشمگیری داشته است.
آذربایجان شرقی با داشتن بیش از چهار هزار واحد صنعتی و تولیدی، از قطب های صنعتی کشور محسوب می شود؛ به ویژه اینکه بر خلاف استان های صنعتی دیگر که سرمایه گذاری های انجام شده در آنها بیشتر دولتی بوده، بیش از ۹۰ درصد سرمایه گذاری های آذربایجان شرقی در حوزه تولید و صنعت توسط بخش خصوصی انجام گرفته است.
کارشناسان با اشاره به این نکته می گویند که در صورت اصلاح روندهای کنونی برای حذف رانت و یارانه، بخش تولید و صنعت آذربایجان شرقی به دلیل تجربه موفق بخش خصوصی در آن، بهتر از سایر مناطق کشور می تواند رشد کند و سرپا بایستد.