مشهد- ایرنا- مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید بینالود گفت: در دولت سیزدهم با توجه به توسعه خدمات روبنایی و زیربنایی و رشد جمعیتی این شهر نیاز به فضاهای آموزشی بیشتر احساس شد و در این راستا نهضت مدرسه سازی در این منطقه به راه افتاد.

حمیدرضا یزدانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: میل به سکونت در شهر جدید بینالود با توسعه خدمات روبنایی و زیربنایی بیشتر و در نهایت منجر به افزایش جمعیت شده به طوری که از سال ۱۳۹۶ تاکنون جمعیت آن ۸۰ درصد رشد کرده و به هفت هزار و ۲۰۰ نفر رسیده است.

وی با اشاره به مشارکت شرکت عمران شهر جدید بینالود در ایجاد خدمات روبنایی مانند مدرسه سازی ادامه داد: از زمان ایجاد این شهر تاکنون شرکت عمران در ساخت سه مدرسه ۱۲ کلاسه و ۱۵ کلاسه مشارکت کرده و پس از رساندن ساخت آن به مرحله نازک کاری، ادامه ساخت را به اداره کل نوسازی مدارس واگذار کرده است.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید بینالود گفت: از مدارس مزبور، ۲ مدرسه در مقطع ابتدایی فعال است، یک مدرسه دخترانه در شرف بهره برداری است و ۲ روز قبل نیز عملیات اجرایی ساخت یک مدرسه ۱۲ کلاسه به صورت طرح مشارکتی با اداره کل نوسازی مدارس آغاز شد.

یزدانی افزود: تفاهمنامه برای ساخت ۲ واحد آموزشی دیگر در بینالود با اداره کل نوسازی مدارس و انجمن خیرین مدرسه ساز هم منعقد شده است که شامل یک مدرسه پسرانه ۶ کلاسه در مقطع ابتدایی و دخترانه ۹ کلاسه در مقطع ابتدایی می شود.

وی با اشاره به وجود هزار و ۲۰۰ دانش آموز در شهر جدید بینالود ادامه داد: هم اینک در مجموع ۹ مدرسه در بینالود دایر است اما با توجه به افزایش جمعیت که به مرور به آن اضافه می شود نیاز به ساخت مدارس روز به روز بیشتر خواهد شد.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید بینالود با اشاره به برخی کمبودها در حوزه مقاطع تحصیلی گفت: هم اکنون مقطع متوسطه دوم فقط در رشته علوم انسانی آن هم در پایه دهم دخترانه فعال است و رشته های دیگر در این مقطع تحصیلی ایجاد نشده است.

یزدانی با اشاره به نهضت مدرسه سازی در بینالود افزود: شرکت عمران شهر جدید بینالود آماده است به هر تعدادی که اداره کل آموزش و پرورش مدرسه و فضای آموزشی بخواهد در ساخت آن مشارکت کرده و در اسرع وقت آن را تحویل دهد.

قطعی شدن راه اندازی قطار حومه ای بینالود

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید بینالود گفت: در حوزه اتصال ریلی شهر جدید بینالود به راه آهن مشهد - تهران، راه اندازی قطار حومه ای بینالود به تصویب راه آهن جمهوری اسلامی ایران رسیده و ساخت آن قطعی شده است

یزدانی با اشاره وجود ۶ کیلومتر از خط ریلی قطار حومه ای بینالود در داخل این شهر جدید اظهار داشت: نقشه مربوط به این قطار و دالان(کریدور) ورودی آن به بینالود تهیه و طراحی شده و شرکت عمران  در مرحله تملک اراضی برای ساخت این خط ریلی قرار دارد.

وی همچنین به ساخت جاده حرم تا حرم اشاره و بیان کرد: بخشی از این مسیر در محدوده شهر بینالود قرار دارد که کار ساخت آن در حال انجام است و با بهره برداری از این قطعه از مسیر حرم تا حرم، فاصله بینالود تا مشهد ۲۰ کیلومتر کاهش می یابد.

شهر جدید بینالود با سه هزار و سه هکتار وسعت شامل هزار و ۶۳۰ هکتار بخش صنعتی و هزار و ۴۰۰ هکتار بخش مسکونی در فاصله ۵۵ کیلومتری جنوب غربی مشهد با پیش بینی جمعیت پذیری ۱۳۵ هزار نفر در حاشیه جاده مشهد ـ تهران، در دامنه رشته‌کوه بینالود و در مسیر جاده تاریخی ابریشم ساخته شده است.

هم اینک جمعیت این شهر هفت هزار و ۲۰۰ نفر  و تعداد واحدهای مسکونی داخل شهر نیز سه هزار و ۷۰۰ واحد است.