به گزارش روز یکشنبه ایرنا از معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران، سید محمد آقامیری در جریان بازدید از پروژه های مقاوم سازی و بهسازی لرزه ای پل های سواره رو شهر، اظهار داشت: توجه به صرفه و صلاح اقتصادی و مهندسی ارزش در مقاوم سازی پل ها به موازات بهره گیری از آیین نامه های به روز این حوزه ضروری است و رعایت این موارد علاوه بر اینکه چند دهه به عمر پل ها اضافه می کند از بروز حوادث و افزایش هزینه ها برای مقاوم سازی در سال های آینده نیز جلوگیری خواهد کرد.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران بر اهمیت مقاوم سازی و بهسازی لرزه ای پل ها به عنوان شریان های حیاتی به ویژه در زمان وقوع زلزله و مدیریت بحران تاکید کرد و افزود: دولت تا سال ۱۳۹۰ هر ساله اعتباری از محل بودجه عمومی به مقاوم سازی و بهسازی لرزه ای پل های سواره روی شهر تهران اختصاص می داد اما بیش از یک دهه است که میزان تخصیص این اعتبار صفر شده است؛ از این رو موضوع پیش بینی اعتبارات پایدار برای مقاوم سازی پل ها باید به طور جدی پیگیری شود.
عباس شعبانی در ادامه ضمن تاکید بر ضرورت مطالعات مهندسی ارزش در مقاوم سازی پل ها، از اجرای چنین مطالعاتی درخصوص مقاوم سازی پل تقاطع خیابان های حافظ و آیت ا... طالقانی خبر داد و گفت: نتیجه بررسی های صورت گرفته که به تصویب شورای عالی ترافیک نیز رسیده است موید لزوم برچیدن پل مذکور است؛ اقدامی که ابتدای سال آینده انجام خواهد شد.
تونل جاویدالاثر متوسلیان، طرحی در ابعاد جهانی است
رییس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران، با نام بردن از تونل جاویدالاثر متوسلیان به عنوان یک طرح پیچیده فنی و مهندسی در ابعاد جهانی، از اقدامات سازمان مشاور فنی و مهندسی شهر تهران در این خصوص قدردانی کرد.
ویکه در جمع اعضای شورای راهبری تونل جاویدالاثر متوسلیان سخن می گفت، با تاکید بر اینکه جزئیات طراحی این تونل دو طبقه نشان دهنده اتکای طرح به مجموعه وسیعی از مطالعات و تجربیات ارزشمند فنی و مهندسی است، از تونل متوسلیان به عنوان طرحی در ابعاد جهانی یاد و اضافه کرد: امیدوارم طرح فوق با توجه به روحیه جهادی که در بدنه معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران سراغ دارم، در قالب یک برنامه زمانبندی منطقی به مرحله اجرا برسد و پروژه ای اثرگذار و ماندگار از دوره ششم مدیریت شهری پایتخت به یادگار بماند.
آقامیری با تاکید بر اینکه مجموعه اعضا و کارشناسان کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران، روند پیشرفت مطالعات تونل جاویدالاثر متوسلیان را از نزدیک دنبال می کنند، بر لزوم رفع دغدغه های موجود در زمینه برنامه زمانبندی و توجیه اقتصادی طرح برای سرمایه گذاری تاکید و ابراز امیدواری کرد به زودی گزارشی مبسوط از اقدامات مطالعاتی صورت گرفته به منظور تکمیل و آماده سازی طرح تونل متوسلیان را در صحن شورای اسلامی شهر تهران ارائه کند.
بزرگراه جاویدنشان متوسلیان ایمنسازی شد
شهردار منطقه ۹ از ایمنسازی ترافیکی بزرگراه جاویدنشان متوسلیان خبر داد و گفت: در این پروژه ۳۰۰ مترمربع زیرسازی بتنی رفیوژ انجام شد.
سید محمدرحیم مرتضوی از ایمنسازی ترافیکی بزرگراه جاویدنشان متوسلیان خبر داد و گفت: در راستای ساماندهی ترافیکی و ارتقا ایمنی عبور و مرور و با هدف پیشگیری از وقوع تصادفات فوتی و جرحی در بزرگراه سردار جاویدنشان متوسلیان (فتح)، ۳۰۰ مترمربع زیرسازی بتنی ایمن سازی شد.
شهردار منطقه ۹ افزود: عملیات تثبیت، مقاوم سازی و نظم بخشی جداکنندههای فیزیکی موجود با زیرسازی بتنی ۳۰۰ مترمربع از رفیوژ میانی مسیر شرق به غرب این بزرگراه در محدوده خیابان درخشنده به منظور نصب نیوجرسی در این محدوده توسط معاونت حمل و نقل ترافیک منطقه ۹ انجام شد.
وی عنوان کرد: در این پروژه ۳۰۰ مترمربع زیرسازی بتنی رفیوژ انجام و نسبت به نصب ۶۰ عدد نیوجرسی سنگین ۴ متری به منظور ایمن سازی این مسیر اقدام شد.
احداث ۶ میدان میوه و تره بار با مشارکت سرمایه گذاران بخش خصوصی
مدیرعامل سازمان سرمایه گذاری و مشارکتهای مردمی شهرداری از در دستور کار قرار گرفتن توسعه سرانههای خدماتی در حوزه میادین میوه و تره بار به عنوان یکی از فرصتهای خوب سرمایهگذاری خبر داد.
مهدی شریفیان در دیدار با مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران گفت: یکی از موضوعاتی که همواره برای سرمایه گذاران بخش خصوصی جذابیت داشته و علاقمندی آنها را برای مشارکت در پروژههای شهرداری تهران سوق داده است، سرمایه گذاری در بخشهای خدماتی به ویژه احداث و راه اندازی میادین میوه و تره بار است.
مدیرعامل سازمان سرمایه گذاری و مشارکتهای مردمی شهرداری تهران افزود: بنا به پیشنهاد سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران، هماکنون شش نقطه پایتخت برای طراحی، احداث، تجهیز و راه اندازی میادین میوه و تره بار شناسایی شده است و به زودی فراخوان انجام امور مربوط به جذب سرمایه گذار آغاز میشود.
وی افزود: در مرحله نخست و با مشارکت سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار، عملیات احداث این شش میدان میوه و تره بار در شش نقطه پایتخت پس از اعلام فراخوان عمومی و با استفاده از ظرفیتهای بخش خصوصی در دستور کار قرار میگیرد.
شریفیان با اشاره به برگزاری همایش بین المللی فرصتهای سرمایه گذاری در تیرماه امسال خاطرنشان کرد: با برگزاری این همایش بین المللی و معرفی فرصتهای سرمایه گذاری پایتخت، اقدامات خوبی در این مدت کوتاه در جذب و عقد تفاهم نامه با سرمایه گذاران بخش خصوصی صورت گرفته و همچنان ادامه دارد.
در ادامه این نشست؛مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران با اشاره به ظرفیتهای پایتخت برای توسعه میادین میوه و تره بار افزود: با توجه به بررسیهای صورت گرفته، حدود ۱۰۰ نقطه شهر تهران برای احداث و راه اندازی میادن میوه و تره بار شناسایی شده است.
ایوب فصاحت خاطرنشان کرد: در مرحله نخست شش نقطه در مناطق ۴، ۲۰ و ۲۲ جهت احداث میادین میوه و تره بار در دستور کار این سازمان قرار گرفته و تعداد قابل توجهی از سرمایه گذاران برای ساخت آنها اعلام آمادگی کرده اند.
وی عنوان کرد: ما به دنبال تقویت سرمایه گذاری و زیرساختهای سازمان میادین میوه و تره بار با مشارکت سرمایه گذاران هستیم و معتقدیم سازمان سرمایه گذاری میتواند در معرفی جذابیتهای این سازمان نقش کلیدی داشته باشد.
تأمین روشنایی پلهای زیرگذر سواره رو امام علی (ع)
شهردار منطقه هشت از تأمین روشنایی پلهای زیرگذر سوارهرو امام علی (ع) در محدوده این منطقه خبر داد و گفت: با نصب ۱۵۴ پرژکتور، روشنایی پلهای زیرگذر امام علی (ع) تامین شد.
فاطمه تنهایی با اعلام خبر نصب و رفع نقص روشنایی پلهای سواره رو در سطح محدوده منطقه ۸ گفت: چهار پل شهید فتاحی، شهید حیدری، شهید خراسان جنوبی (آغاز) و پل جانبازان غربی در محدوده غربی منطقه ۸ تهران قرار دارند.
وی افزود: با توجه به اینکه در سالهای گذشته، زیرگذر سه پل شهید فتاحی، شهید حیدری، شهید خراسان جنوبی (آغاز)، فاقد روشنایی و بخشی از پل آغاز نیز به دلایل فنی با مشکل روشنایی مواجه بودند؛ از اواخر اردیبهشت امسال نصب پرژکتورها با هدف تأمین روشنایی و رفع نقص و نصب سه دستگاه تابلو برق الکتریکال در دستور کار قرار گرفت.
شهردار منطقه هشت با بیان اینکه اجرای عملیات تأمین روشنایی زیرگذرها سبب افزایش چشم اندازهای بصری میشود، اظهار کرد: در اجرای این طرح، رفع نقص و تأمین روشنایی، با نصب ۱۵۴ پرژکتور انجام گرفت تا روشنایی پلهای زیرگذر از خیابان گلبرگ تا میدان سبلان در سطح محدوده منطقه ۸ در بزرگراه امام علی (ع) تأمین شود.