به گزارش یکشنبه ایرنا، رویترز نوشت که ماسک در گذشته حمایت تام و تمام خود را از آزادی بیان اعلام کرده و وعده داده تا محدودیت ها در این شبکه اجتماعی را کاهش دهد. مدیران توییتر در سالهای اخیر تلاش می کردند تا انتشار مطالب نادرست و زیانبار را در این تارنما محدود کنند.
رویترز افزود: با این حال ماسک به ممنوعیت دائمی چهره هایی همچون دونالد ترامپ بدبین است. حساب کاربری رئیس جمهوری پیشین آمریکا اندکی پس از یورش جمعی از هوادارانش به ساختمان کنگره و با وجود حدود ۹۰ میلیون دنبال کننده مسدود شد.
رئیس شرکت خودروساز تسلا همچنین از رویه های نظارت بر محتوای توییتر نیز انتقاد کرده و تصمیم گرفته تا بسیاری از کارکنان این شرکت را اخراج کند. به نوشته رویترز، این امر می تواند در نظارت بر محتوای توییتر اختلال ایجاد کند.
این خبرگزاری انگلیسی مدعی شد که از یک سو ممکن است برخی از کاندیداها از پذیرش نتایج انتخابات ۱۷ آبان سر باز زده و مدعی تقلب در انتخابات شوند و از سوی دیگر فضای باز توییتر می تواند به شیوع اطلاعات کذب در مورد نتایج انتخابات آتی آمریکا منجر شود.
در حالیکه بسیاری از کاربران محافظه کار توییتر از جمله سیاستمداران جمهوریخواه از خرید این تارنما به دست ماسک ابراز خشنودی کرده اند، دموکرات ها بیم از آن دارند که هواداران ترامپ در صورت بازگشت به توییتر به انتشار عقاید دست راستی و ادعای تقلب در انتخابات دامن بزنند.
شبکه سی ان بی سی ۶ آبان گزارش کرده بود که در اولین روز بعد از خرید شرکت توییتر توسط ایلان ماسک تمام مهندسان داده این شرکت اخراج شدند.
ایلان ماسک پیشتر نیز چندین مدیر ارشد این کمپانی از جمله پاراگ آگراوال مدیرعامل آن را از سمتش اخراج کرده بود.
ند سگال مدیر مالی، ویجایا گاد رییس بخش حقوقی توییتر و شان ادجت مشاور عمومی توییتر نیز جزء افراد اخراجی هستند.
قرارداد ۴۴ میلیارد دلاری ایلان ماسک برای خرید توییتر پس از یک دوره جنجالی شش ماهه سرانجام به صورت رسمی منعقد شد.
ایلان ماسک که در حال حاضر بیش از ۱۱۰ میلیون دنبال کننده در توییتر دارد، به صورت مستقیم در مورد بسته شدن قراردادش با توییتر اظهار نظری نکرده است. او ۲۷ اکتبر (۵ آبان) در توییتی نوشت: پرنده آزاد شد.