به گزارش ایرنا، آیت الله «مصطفی علما» روز دوشنبه در نشست شورای سیاستگذاری بنیاد حضرت مهدی موعود (ع) استان کرمانشاه اظهار کرد: همه دستگاه ها به ویژه نهادهای فرهنگی و تبلیغی باید در خصوص ترویج فرهنگ مهدویت به جامعه و نسل جوان تمام توان خود را به کار گیرند.
وی تاکید کرد: مقام معظم رهبری بارها در فرمایشات ارزشمند خود در ارتباط با ترویج مبانی اصیل و درست مهدویت مطالبی را بیان کرده اند که قطعا باید مدنظر مسوولان این بنیاد و سایر مسوولان قرار بگیرد.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه با بیان اینکه تبلیغ و ترویج معارف مهدوی در بین مردم و بخصوص نسل جوان سدی در برابر تهاجم و توطئه فرهنگی دشمنان محسوب می شود افزود: امام عصر(عج)، موعودی است که به برکت وجود مبارکشان کمال تام به جامعه انسانی میبخشند و جامعه ایدهآل امام عصر(عج) همان جامعه ایدهآل مدنظر قرآن است.
ایجاد جامعه مهدوی نیازمند یک جبهه فرهنگی واحد و با یک راهبرد مشخص است
مدیر آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) کشور نیز در این نشست گفت: برای ایجاد یک جامعه مهدوی باید به صورت یک جبهه فرهنگی واحد و با یک راهبرد مشخص فعالیت کرد.
حجت الاسلام «حسین عباسعلی پور» با تشریح تاریخچه تاسیس و اهداف بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) و دستاوردهای آن، اظهار کرد: این بنیاد فرهنگی تاکنون گامهای متنوعی در ترویج و بازسازی ساماندهی مهدویت برداشته است.
وی راه اندازی مدرسه مجازی مهدویت ویژه مربیان، روحانیون، دانش آموزان، دانشجویان و دیگر اقشار را از دیگر اقدامات مهم و اساسی این بنیاد برشمرد و افزود: حضور موثر در دانشگاهها و برگزاری دوره های مهدوی برای دانشجویان و نیز کارکنان دولت و تولید نرم افزارهای روزآمد نیز به همت این بنیاد انجام شده است.
حجت الاسلام عباسعلی پور با بیان اینکه برای آماده سازی زمینه ظهور حضرت مهدی (عج) باید در سطح جامعه هم افزایی شکل بگیرد افزود: در زمان حاضر نیروی انسانی دوره دیده و تربیت شده با مهارت انتقال فرهنگ مهدویت نیاز استان است.
وی ادامه داد: حوزه های علمیه، اوقاف، معاونت های پرورشی آموزش و پرورش باید افراد مستعد را به این بنیاد معرفی کنند تا با برگزاری دوره ویژه تربیت مربی مهدویت در استان آموزش های لازم را در آن فراگیرند.
معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) کشور تاکید کرد: چنانچه بتوانیم نیروهای انسانی توانمند و باورمند به مهدویت را در جامعه تربیت کنیم بدون شک خواهیم توانست قدم های موثری را در این زمینه برداریم.
در بحث مهدویت در جامعه کم کاری صورت گرفته است
معاون امور استان های بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) کشور نیز با بیان اینکه در بحث مهدویت در جامعه کم کاری شده است گفت: انتظار باید به گونهای باشد که خود منتظر را به حرکت وادار کند تا او در مسیر عدالت انسانی و فراگیر، قدمهای موثری بردارد.
«حسن کاشی» افزود: باید تصویری از مهدویت را درون جامعه به نمایش بگذاریم ضمن آنکه موانعی که در برابر فرهنگ مهدوی قد علم میکنند، تضعیف شود بلکه بتوان از این فرهنگ در برابر باورهای غلط نیز صیانت کرد.
وی با بیان اینکه نسل جوان در مورد مهدویت سوال و شبهه دارند یادآور شد: انتقال ارزشهای دینی و فرهنگ مهدویت به نسل جدید و تربیت جوانان به عنوان منتظران حضرت ولی عصر (عج) در زمان حاضر بسیار ضروری است.
کاشی با اشاره به محدودیت های مالی و انسانی این بنیاد افزود: مهمترین مشکل نمایندگی این بنیاد در استان کرمانشاه هم اینک نبود نیروی انسانی است که می توان با یک برنامه ریزی چند ماهه این مشکل را مرتفع ساخت.
حجت الاسلام مسعود احمدی مدیر بنیاد حضرت مهدی موعود استان کرمانشاه هم با اشاره به برگزاری دوره های تربیت مربی در حوزه مهدویت، خواستار همکاری بیشتر دستگاه ها و نهادهای فرهنگی در این زمینه شد.
احمدی در ادامه به برنامههای بنیاد حضرت مهدی موعود در استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: در کنار فعالیت های فرهنگی، دوره های آموزشی ضمن خدمت و طرح دانش آموزی و دانشجویی بنیاد در دستور کار برنامه ها قرار دارد.
وی یکی دیگر از برنامه های مهم را تکمیل پروژه عمرانی و تکمیل ساختمان بنیاد استان دانست.
به گزارش ایرنا، بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) در سال ١٣٧٩ با موافقت مقام معظم رهبری و به پیشنهاد حجت الاسلام و المسلمین محسن قرائتی و همکاری برخی شخصیت های دینی، علمی و فرهنگی کشور تاسیس گردید تا به عنوان بزرگترین موسسه مهدوی کشور نسبت به گسترش و تعمیق فرهنگ مهدوی و آشناسازی اقشار جامعه به ویژه نسل جوان گام بردارد.
این بنیاد هم اکنون در ۳۱ استان کشور دارای دفتر نمایندگی است.