نوربخش داداشی در گفت و گو با خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: کاهش ۱۲ درجهای دما، وزش باد شدید تا ۶۰ کیلومتر بر ساعت و مواجشدن دریا از نتایج فعالیت چند روزه این سامانه بارشی و سرد است.
مدیرکل هواشناسی گلستان گفت: بارش برف، وزش باد شدید موقتی، کاهش دما و احتمال رخداد مه تبعات فعالیت این سامانه در در ارتفاعات و نقاط سردسیر استان است.
داداشی به مالکان شناورهای سبک و صیادی توصیه کرد: از ظهر امروز تا جمعه که این سامانه در گلستان مشغول فعالیت است از رفت و آمد در دریا خودداری کنند.
وی افزود: اثر مخاطره این سامانه سرد و بارشی لغزندگی جاده، اختلال در عبور از گذرگاههای کوهستانی، احتمال آبگرفتگی محدود معابر و احتمال بالا آمدن سطح آب رودخانهها است که احتیاط در سفرهای برون شهری و احتیاط در فعالیت کوهنوردی مورد انتظار است.
مدیرکل هواشناسی گلستان گفت: باتوجه به اینکه پس از ورود این سامانه بارشی بیشتر مناطق استان از باران برخوردار خواهند شد رطوبت خاک کشاورزی تامین خواهد شد که نوید خوبی برای کشاورزان استان است.
گلستان ۱۱ ایستگاه سینوپتیک، ۲۱ ایستگاه اقلیم شناسی، ۸۱ ایستگاه باران سنجی، ۲۶ ایستگاه خودکار، ۱۳ ایستگاه باران سنجی بر خط، یک ایستگاه جادهای (خوش ییلاق)، یک ایستگاه جو بالا، یک سامانه کت وان (فرودگاهی)، ۲ سامانه پایش گرد و غبار، ۲ سامانه تشعشع سنجی (اینچه برون و مراوه تپه) و یک سکوی دریایی و در مجموع ۱۶۱ سامانه و ایستگاه دارد.
استان گلستان واقع در شمال کشور دارای تنوع اقلیمی از نیمه مرطوب معتدل تا نیمه خشک و خشک و گرم و سرد است که بارندگی آن از ۱۵۰ تا ۸۵۰ میلی متر متغیر و موقعیت طبیعی استان شامل کوهستان های مرتفع، دشت هموار، مناطق پست، شوره زار، جنگل، مرتع و دریاست.