به گزارش روز سهشنبه ایرنا به نقل از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر علی یزدانی افزود: از سال ۱۳۹۷ با هماهنگی پلیس راهنمایی و رانندگی و دادستانی برای جمعآوری آمبولانسهای غیرمجاز اقدام شد و هم اکنون تمامی آمبولانسهای خصوصی در قالب چهار مرکز خصوصی مجاز در مشهد و یک مرکز در شهرستان خواف ساماندهی شده است.
وی ادامه داد: در شهر مشهد، آمبولانسهای خصوصی با بررسی و نظارت لازم کارت معاینه استاندارد سالیانه دریافت میکنند به طوری که آمبولانسها از نظر عمر خودرو و تجهیزات پزشکی و دارویی و نیروهای تخصصی، بررسی می شوند و سپس این کارت صادر می شود و کاربر هر آمبولانس موظف است که آن را در داخل کابین نصب کند.
رییس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در حوزه هزینه خدمات نیز در ابتدا هر سال تعرفه مصوب ابلاغی وزارتی به مراکز آمبولانس خصوصی ابلاغ میشود و این مراکز موظف هستند صرفا بر اساس همین مصوبه از بیماران هزینه دریافت کنند.
یزدانی افزود: اگر شهروندان خدمات مناسبی دریافت نکردند میتوانند با شماره تلفن ۱۹۰ تماس بگیرند و موضوع را اطلاع دهند تا با متخلفان برابر قانون برخورد شود و همچنین ارزیابی محسوس و نامحسوس از مراکز آمبولانس خصوصی در طول ۲۴ ساعت انجام میشود و از ابتدای سال ۱۴۰۱ کارشناس حوزه نظارت بر آمبولانسهای خصوصی این مرکز بیش از ۵۰ بار از مراکز آمبولانس خصوصی بازدید کرده است.
مرکز اورژانس پیشبیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ۱۶۰ پایگاه عملیاتی شامل ۹۸ پایگاه شهری، ۶۲ پایگاه جادهای و یک پایگاه امداد هوایی، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و مرکز ارتباطات و فرماندهی عملیات با تحت پوشش داشتن ۱۵ شهرستان در حوزه دانشگاه علوم پزشکی مشهد به صورت شبانه روزی و رایگان در حال ارائه خدمات فوریتهای پزشکی به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی است.