تهران- ایرنا- شاید یکی از بهترین صحنه‌های فیلم از کرخه تا راین، مصاحبه خبرنگار آلمانی با علی دهکردی در نقش جانباز شیمیایی بود که وقتی به دلیل سرفه‌های پی‌درپی نتوانست پاسخ خبرنگار را بدهد، همکارش به او گفت پاسخی بهتر از این سرفه‌ها وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار حوزه ایثار و شهادت ایرنا همکاری کشورهای غربی از جمله آمریکا، آلمان، انگلیس، فرانسه در جنایات شیمیایی رژیم صدام علیه ایران، موضوعی است که با وجود گذشت چند دهه همچنان قابل توجه است و قربانیان این جنایت هنوز موفق به گرفتن حق خود نشده اند. این در حالی است که دولتمردان آلمانی ادعای حقوق بشر می‌کنند و اخیرا آنالنا بائربوک وزیر خارجه این کشور ضمن طرح ادعاهای بی‌اساس ضد ایرانی، در ادامه حمایت مقامات غربی از اغتشاشات اخیر مدعی شد نمی‌توان روابط را به روال معمول با ایران ادامه داد و برلین محدودیت‌های ورود به آلمان را برای ایرانی‌ها فراتر از بسته تحریمی اتحادیه اروپا تشدید می‌کند.

امروز برخی از جانبازان شیمیایی، نخاعی، ویلچری- کانادین(قطع پای کامل)، قطع عضو و آسیب‌دیدگی‌های خاص به همراه خانواده‌های معظم شهدا و ‌ایثارگران در مقابل سفارت آلمان در تهران تجمع و اعتراض خود را به عملکرد و ‌رفتارهای مغرضانه این کشور اعلام کردند. خبرنگار ایرنا با برخی از معترضان در این تجمع به گفت و گو نشست. 

آلمانی‌ها اتاق فکر خود را برای زمستان بگذارند

یکی از جانبازان شیمیایی دفاع مقدس می‌گوید: آلمانی‌ها بهتر است اتاق فکر خود را برای زمستان امسال بگذارند، نه دخالت در کشورهایی اسلامی مانند ایران که به واسطه نثار خون شهدا و سردار شهید قاسم سلیمانی دارای امنیت است. آنها به گرفتاری‌های خود فکر کنند نه باعث اغتشاش در کشورهای دیگر شوند. آرزو می کنیم همه دنیا به آرامش برسد.

خلیل خیاطی با بیان اینکه در زمان جنگ، دولتمردان آلمان با فروش سلاح‌های شیمیایی، رزمندگان را مجروح کردند، افزود: آنها نمی‌توانند امروز ادعای حقوق بشر کنند. زخم هایی که بر تن جانبازان شیمیایی است، حاصل ناجوانمردی آلمانی‌هاست. هنوز خانمانسوزی سلاح‌های شیمیایی زمان جنگ در حلبچه و سردشت عیان است و ما انزجار و نفرت خود را نسبت به دولتمردان آلمانی اعلام می‌کنیم.

مجامع جهانی در قبال بازماندگان جنگ چه وظیفه ای دارند؟

یکی دیگر از جانبازان شیمیایی گفت: افرادی که امروز به تظاهرات آمدند، به نوعی مظلوم‌ترین انسان ها هستند. چرا که قربانی سلاح‌های شیمیایی شدند. آیا مجامع جهانی و صلیب سرخ فقط در زمان جنگ وظیفه دفاع از حقوق انسان‌ها را دارد؟ پس در قبال بازماندگان جنگ نظیر من که ۷۵ درصد ریه و حنجره ام بر اثر انواع گازهای شیمیایی نظیر خردل از کار افتاده، چه وظیفه ای دارند؟

رضا محمودی افزود: جوامع غربی در دو ماه گذشته از برخی افراد که به خاطر نگاه سیاسی دست به تظاهرات زدند، پشتیبانی و فتنه گری کردند. نقش مجامع جهانی در قبال جانبازان شیمیایی که ثمره رفتار نادرست آنهاست چیست؟ ما از دنیا طلبکاریم. از طرف دیگر چگونه آنان از افرادی دفاع می کنند که روسری از سر برمی دارند یا آتش به پا می کنند، در صورتی که در زمان جنگ برای پایین آوردن پیکر یک زن که بر تیر چراغ برق آویزان شده بود، سه نفر شهید شدند. جوانان ما تاریخ را بخوانند و بدانند افرادی که امروز مدعی حقوق بشر هستند تا چه حد در حق مردم ما ظلم کرده اند.

وی با بیان اینکه همه ما هموطن هستیم و باید به فکر یکدیگر باشیم و اجازه ندهیم بیگانان در کشور ما دخالت کنند، خاطرنشان کرد: شما که هر موقع ما را می بینید، به ما احترام می گذارید، از شما می‌خواهیم بازیچه دشمن نشوید و دیواری را که ۴۰ سال با خون افراد زیادی ساخته شده را خراب نکنید. کشورهای غربی و اروپایی حامی مردم ما نیستند. هر گاه سیل یا زلزله ای رخ می‌دهد، ما به فکر هم هستیم ولی برخی افراد در تجمعات به نیروهای سپاه فحاشی می‌کنند درحالی که آنها امنیت آفرین هستند و در مواقع بحرانی به کمک ما می آیند. نباید اینگونه با آنها برخورد کرد. من بسیجی هستم اما دلم برای این افراد می‌سوزد.

ایثارگران اجازه نمی‌دهند اتحاد مردم از بین برود

مدیرعامل شبکه ملی ایثارگران با بیان اینکه این شبکه متشکل از هشت نهاد مردم نهاد نظیر جانبازان قطع نخاع، شیمیایی، آزادگان و خانواده معظم شهداست، گفت:  این گردهمایی پاسخی است به یاوه گویان و دشمنانی که سعی می کنند با ایجاد تفرقه در کشور به هدف خود برسند. ما آمده ایم اثبات کنیم ایثارگرانی که در هشت سال دفاع مقدس با گذشتن از سلامتی خود از این مرز و بوم دفاع کردند، امروز هم اجازه نمی دهند، اتحاد و یکپارچگی کشور برهم بخورد و با فریب دادن برخی از جوانان که در برخی مواقع انتقاد به حق هم دارند، از موقعیت پیش آمده سوء استفاده کنند.

داود حیدری با بیان اینکه آلمان کشوری بود که انواع سلاح های شیمیایی را در اختیار عراق قرار داد، تصریح کرد: رزمندگان ما حدود ۴۰ سال درگیر عوارض جسمی ناشی از این سلاح ها هستند. آلمانی ها خیلی وقیح هستند که ادعای حقوق بشر می‌کنند. 

جوانان تاریخ بخوانند تا بفهمند مدعیان حقوق بشر چه کردند 

ابولقاسم علی حسینی که ۱۰ سال در چنگال نیروهای بعثی اسیر بوده و به ۷۰ درصد جانبازی نائل شده نیز می‌گوید: مسبب اغتشاشات اخیر آمریکا و جهانخوران هستند. ما تا زنده ایم از جمهوری اسلامی دفاع می کنیم. بسیاری از جوانان آگاه نیستند و نمی دانند رزمندگان تا چه حد زجر کشیده اند. آنها باید تاریخ و وصیت نامه شهدا را مطالعه کنند تا بدانند مدعیان حقوق بشر با هموطنان ما چه کردند. جوانان باید حافظ خون شهدا باشند. مردم سختی های زیادی را تحمل کردند تا کشور روی پای خود بایستد و ما باید پشتیبان نظام و حکومت باشیم.

آلمان با سلاح شیمیایی رزمندگان را زمین‌گیر کرد

یکی از جانبازان شیمیایی و اعصاب و روان از نورآباد لرستان که در این تجمع شرکت کرده نیز می‌گوید: آلمان در زمان جنگ برای زمین گیر کردن رزمندگان ایران به صدام سلاح شیمیایی داد و اکنون خجالت نمی‌کشد که ادعای حقوق بشر می کند و آنان هر جا که منافعی برایشان داشته باشد، به دفاع از آن بر می‌خیزند. 

امیرخان مسیح افزود: جانبازان شیمیایی بر اثر ضربات جسمی که به آنها وارد شده، شب و روز ندارند و به زور دستگاه اکسیژن نفس می‌کشند. آلمانی ها با چه رویی ادعای حقوق بشر می کنند. آلمان باید به خاطر سلاح های شیمیایی به مردم ایران غرامت دهد و مجازات شود.

آلمانی‌ها بر روی جانبازان آزمایش می‌کردند 

حسین دین محمدی یکی دیگر از جانباز شیمیایی هشت سال دفاع مقدس گفت: کشورهای اروپایی، فروشندگان سلاح های شیمیایی بودند و زمانی که جانبازان برای معالجه به آنجا سفر می کردند، نه تنها آنها را درمان نمی کردند که بر روی آنها آزمایش های مورد نیاز خود را انجام دادند.

وی با بیان اینکه در اغتشاشات اخیر آلمان از اغتشاشگران حمایت جدی داشت و در امور کشور دخالت کرد، گفت: ما آمده ایم بگوئیم اگر حاج قاسم رفت، یاران او حافظ این سنگر هستند و انزجار خود را اعلام می کنیم. از جوانان تقاضا دارم فقط مطیع امر رهبر معظم انقلاب باشند. هر چند جوانان امروز مانند جوانان دوران دفاع مقدس هستند اما شبکه های مجازی بر روی افکار برخی از آنها تاثیر گذاشته و نا آگاهانه به تجمعات پیوستند.

ماهیت کشورهای غربی مشخص است 

یکی دیگر از جانبازان دفاع مقدس گفت: آلمان و کشورهای غربی در هشت سال دفاع مقدس بر علیه ایران بودند و در جنگ به عراق کمک کردند. ماهیت آنها از قبل مشخص است و نمی توانند ادعای دوستی کنند. هنوز بیماری های ناشی از سلاح های شیمیایی در جانبازان مشهود است و بر روی نسل های بعد نیز اثر گذاشته است. 

مرتضی ابیانی افزود: خدا را شکر می کنیم که دشمنان ایران ابله هستند که با استفاده از موج سواری به دنبال خبر فوت مهسا امینی، خواسته خود را دنبال می کنند. اگر آنها مدعی حقوق زنان و آزادی هستند، چرا آزادی افراد را می گیرند؟ شهدای شاهچراغ به کدامین گناه کشته شدند؟ آنها به دنبال سلب آسایش و آزادی مردم هستند.