به گزارش ایرنا، روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» امروز سه شنبه گزارش داد: گروهی از یهودیان ارتدکس که مخالف برگزاری انتخابات هستند، شب گذشته وارد مدرسه ای در «رمتبیتشمش» واقع در غرب قدس که محل برگزاری انتخابات است، شدند و مواد سمی در آنجا اسپری کردند.
رسانههای رژیم اسرائیل هدف گروه های ارتدکس از اسپری مواد سمی در محل برگزاری انتخابات را جلوگیری از حضور صهیونیستها در حوزه های رای گیری در امروز سه شنبه اعلام کرده اند.
پایگاه خبری صهیونیستی «والا» از تلاش مسئولان برگزاری انتخابات برای تمیز کردن محل رای گیری در صبح سه شنبه خبر داد.
روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت نیز از شروع تحقیقات پلیس درباره این اقدام یهودیان ارتدکس خبر داد و نوشت: پلیس در حال بررسی این موضوع است که آیا پاشیدن مواد سمی در مرکز رایگیری توسط یهودیان ارتدکسی انجام شده که اسرائیل را به رسمیت نمی شناسند و در انتخابات ها شرکت نمی کنند و می خواهند مانع حضور دیگر یهودیان در انتخابات شوند.
گروه هایی از یهودیان ارتدکس مخالف شدید صهیونیسم هستند و با این استدلال که رژیم اسرائیل در سال ١٩٤٨ میلادی به خواست صهیونیستها اعلام موجودیت کرده، این امر را براساس آموزه های خود «گناه در برابر خدا» می دانند و خواهان مبارزه با اسرائیل هستند.
انتخابات کنِسِت (پارلمان) رژیم صهیونیستی صبح امروز سه شنبه در سایه تدابیر شدید امنیتی از بیم عملیات مقاومت فلسطین آغاز شد.
صهیونیست ها امروز سه شنبه برای انتخاب ۱۲۰ نماینده در کنِسِت به پای صندوق رای رفتند.
در این انتخابات، رای دهندگان صهیونیست به لیست های انتخاباتی رای می دهند و کرسی ها براساس میزان رای لیست ها تقسیم می شود.
این انتخابات درحالی برگزار می شود که براساس آخرین نظرسنجی ها، هیچ یک از دو ارودگاه بنیامین نتانیاهو و اردوگاه یائیر لاپید نخست وزیر و بنی گانس وزیر جنگ کنونی این رژیم نخواهند توانست اکثریت آرا را از آن خود کنند و در خوشبینانه ترین حالت ممکن است اردوگاه نتانیاهو ۶۱ کرسی را کسب کرده و بتواند یک کابینه بسیار شکننده را تشکیل دهد.
براساس نظرسنجی ها، ائتلاف نتانیاهو ۶۰ کرسی یعنی یک کرسی کمتر از تعداد لازم برای تشکیل کابینه و ائتلاف حاکم به رهبری لاپید ۵۶ کرسی و حزب «حداش-تعال» متعلق به عربهای ساکن سرزمین های اشغالی نیز چهار کرسی را به دست خواهد آورد.
در سطح احزاب، حزب لیکود ۳۱ کرسی به دست می آورد و بعد از آن حزب «یشعتید» با ۲۵ کرسی، بزرگترین حزب کنست خواهد بود. حزب «صهیونیسم دینی» به رهبری «بزالل اسموتریچ» و «ایتامار بن گویر» با ۱۴ کرسی سومین ائتلاف بزرگ خواهد بود.
حزب «وحدت» به رهبری بنی گانتس ۱۱ کرسی به دست خواهد آورد. حزب «شاس» هشت کرسی، حزب «اتحاد یهودیت توراتی» هفت کرسی، «اسرائیل، خانه ما» ۶ کرسی، حزب «کارگر» پنج کرسی، «میرتس» ۵ کرسی و «رعم» و «حداش-تعال» چهار کرسی را کسب کردند.
احزاب «بلد» و «خانه یهود» به رهبری «آیلت شاکد» در نظرسنجی ها نتوانسته درصد آرای لازم برای کسب کرسی به دست آورند.
این نقشه آماری آرا نشان می دهد که بی ثباتی و بحران سیاسی مزمن رژیم صهیونیستی در سایه بحران های داخلی و خارجی ادامه یابد.
انتخابات ارتش رژیم صهیونیستی در سایه هراس این رژیم از وقوع عملیات مقاومت فلسطین برگزار می شود و این امر باعث شده که ارتش و نیروهای نظامی رژیم صهیونیستی به حالت آماده باش در آمده باشند.
کرانه باختری رود اردن این روزها شاهد عملیات پیوسته مبارزان و مردم فلسطین علیه شهرک نشینان و نظامیان رژیم صهیونیستی است و آنها از مهار آن تاکنون عاجز مانده اند.