قشم - ایرنا - ساماندهی اسکله‌ گردشگری دیرستان تا پیش از نوروز و راههای برطرف سازی مشکلات این روستا امروز (سه شنبه دهم آبان ۱۴۰۱) در جلسه‌ ای با حضور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، دهیار و اعضای شورای اسلامی دیرستان بررسی و پیگیری شد.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا به نقل از روابط‌عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد قشم، افشار فتح‌الهی اظهار داشت: طرح آسفالت معابر روستایی در چند روز آینده در روستای دیرستان انجام خواهد شد و عملیات ساماندهی اسکله گردشگری نیز باهم افزایی سازمان و دهیاری تا پیش از ایام پر رفت و آمد گردشگری انجام می‌شود.

وی ادامه داد: جانمایی و اجرای پارکینگ برای خودروهای اهالی هنگام، اجرای جدول‌گذاری و پیورس اسکله، تامین روشنایی، تعیین تکلیف استقرار صیادان، جانمایی بازارچه گردشگری و اجرای مناسب توسط دهیاری از جمله مهمترین مواردی هستند که در اسرع وقت در حوزه بهسازی اسکله دیرستان باید به سرانجام برسد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم با تاکید بر لزوم هم‌افزایی میان این سازمان، دهیاری‌ها و شهرداری‌های جزیره، افزود: اقدامات انجام نشده زیادی در جزیره قشم وجود دارد و برای تسریع روند طرح های عمرانی و پاسخ به مطالبات مردم، تمام دستگاه‌های اجرایی باید با تعامل و همکاری در میدان حضور پیدا کنند.

فتح‌الهی با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با شهرداری‌های جزیره و همکاری مستمر با دهیاری‌ها، اضافه کرد: این روند نشان از عزم جدی سازمان برای دستیابی به توسعه همه جانبه و متوازن در جزیره دارد و امیدواریم سایر دستگاه‌ها نیز در تحقق این اهداف همکاری کامل داشته باشند.

در این جلسه محمود ابولی، دهیار، عبدالغفور سرافراز رییس و سایر اعضای شورای اسلامی دیرستان حضور داشتند.

خلیج فارس با گستره نزدیک به ۲۳۷ هزار و ۴۷۳ کیلومتر مربع بین ۲۴ تا ۳۰ درجه و ۳۰ دقیقه عرض شمالی و ۴۸ تا ۵۶ درجه و ۲۵ دقیقه طول شرقی از نصف‌النهار گرینویچ واقع شده است و جزیره زیبای قشم، همچون نگینی بر پهنه آب های نیلگون آن می درخشد.

شهرستان قشم ۱۹ اسکله مسافری، تجاری و گردشگری دارد.

۹ اسکله گردشگری مجاز در مناطق شیب دراز، کندالو، هنگام، لافت، گورزین، سهیلی، طبل، دهخدا و گوران شهرستان قشم فعالیت می‌کنند.

سفر به قشم از سه مسیر هوایی (فرودگاه بین‌المللی قشم)، زمینی (سفر با خودروهای شخصی و عمومی از طریق بندر پهل بندرعباس به بندر لافت جزیره قشم توسط شناورهای لندینگ کرافت) و دریایی (از بندر شهید حقانی بندرعباس به بندر شهید ذاکری شهر قشم) امکانپذیر است.

جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.

شهرستان قشم شامل جزیره‌های قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آب‌های خلیج فارس گسترده شده است.