اردشیر شهرکی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: پرتغال، گریپ فروت، نارنج و نارنگی عمده مرکبات سیستان و بلوچستان را تشکیل میدهد که برداشت آنها از مهر آغاز و تا بهمن ماه ادامه دارد.
وی افزود: پیشبینی میشود تا پایان فصل برداشت ۲۶ هزار تن مرکبان از سطح باغات سیستان و بلوچستان تولید و روانه بازار مصرف شود.
مدیرباغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: شهرستانهای دلگان، نیکشهر، سرباز، فنوج، ایرانشهر، قصرقند و کنارک به ترتیب بیشترین سطح کشت مرکبات این استان را به خود اختصاص دادهاند.
وی اظهارداشت: کشت مرکبات در سیستان و بلوچستان زمینه اشتغال ۲ هزار نفر را فراهم کرده است.
به گفته کارشناسان، سیستان و بلوچستان از نظر تولید انواع میوههای گرمسیری و سردسیری ایران کوچک محسوب میشود به طوریکه کشاورزان و باغداران این استان از سطح ۸۰ هزار هکتار باغات میوه منطقه سالانه ۵۲۷ هزار تن انواع میوههای گرمسیری، نیمه گرمسیری و سردسیری تولید میکنند.