به گزارش ایرنا، «بهنام نظری» روز چهارشنبه در نشست شورای اطلاع رسانی استان مرکزی، افزود: دشمنان نظام اسلامی با راه اندازی امپراطوری رسانهای در جنگ تحمیلی و تحریمهای اقتصادی، نتوانستند به اهداف شوم خود دست یابند و با شکست مواجه شدند، اکنون امید خود را در راستای باز نشر اخبار واهی دلخوش کردهاند تا امنیت و اقتدار نظام اسلامی را به چالش بکشند که بدون شک اینبار هم شکست میخورند.
وی با اشاره به اعتراضات خیابانی نیز بیان کرد: تمام جوانان اغتشاشگر نیستند و اکنون دچار تضاد شده اند و ویروس های مختلفی که از سوی دشمنان منتشر می شود ذهن های این طیف از جامعه را درگیر کرده، بنابراین رسالت امروز جامعه خبری و شورای اطلاع رسانی تبیین توطئه های دشمنان با استفاده از ترسیم یک مدل مفهومی جدید است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: چنانچه در خصوص اعتراضات روایت صحیح و روشنگری نداشته باشیم ، ذهن های آماده برای محکوم کردن فراهم است.
نظری بیان کرد: ۱۲ نفر از نیروهای انتظامی از سوی اراذل و اوباش در جریان اعتراضات با سلاح سرد آسیب جدی دیدند اما هیچ رسانه ای این را بیان نکرد و این نشان از مظلومیت مدافعان امنیت و عقب افتادگی ما در فضای مجازی است و پذیرفته نیست رسانه ای که از نان این نظام می خورد، بازیچه فعالیت های سیاسی شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی تاکید کرد: همه در خط ولایت فقیه قرار داریم و هر کس خارج از این مسیر گام بردارد، در خط دشمن است، اصلاح طلب و اصولگرا نباید به فتنه دشمن دامن بزنند بلکه همه باید برای دفاع از امنیت کشور مشارکت گسترده داشته باشند.
نظری با بیان اینکه در باز نشر اخبار سرعت، دقت و صحت باید مدنظر ویژه قرار گیرد، افزود: نظام اسلامی برگرفته از آرمانهای نظام جمهوری اسلامی است و باید آنچه در کف جامعه اتفاق می افتد به سمع و نظر مردم رسانده شود و چنانچه رسانه های داخلی روایت نکنند ، دشمنان رویدادها را وارونه روایت می کنند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی نیز در این نشست بیان کرد: بر اساس آخرین بررسیها از فضای مجازی ۴۰ درصد از فعالیت های این فضا به صورت ویژه از سوی براندازان نظام، ۱۲ درصد توسط فعالان مردمی، ۲۱ درصد از سوی جریان انقلابی، ۱۶ درصد اصلاح طلبان ، پنج درصد مستقیم توسط منافقین و ۶ درصد توسط سلطنت طلبان انجام میشود.
«سینا دلشادی» با اشاره به سهم موضوعاتی که در فضای مجازی به آن پرداخته میشود نیز اظهار داشت: ۳۵ درصد محتوای فضای مجازی جنگ رسانه ای، ۳۵ درصد اوضاع اجتماعی و فرهنگی، ۱۱درصد وضعیت بین المللی، ۱۱ درصد جنگ اقتصادی و هشت درصد هجمه مستقیم به صدا و سیما بوده است.
وی ادامه داد: بیش از ۵۰ درصد مطالبی که در فضای مجازی بازنشر میشود از سوی براندازان نظام است که با ناامن کردن جامعه و ایجاد رعب و وحشت و تشویش اذهان عمومی، میزان غم زدگی میان مردم ۲۸ درصد افزایش یافته و نیاز است با ارائه سند و مدرک ، آگاه سازی لازم به مردم در فضای مجازی صورت گیرد.