یزد- ایرنا- رییس فدراسیون کبدی گفت: توسعه و تقویت ورزش کبدی در سطح استان‌ها به دلیل ظرفیت‌های خوبی که وجود دارد پیگیری و اقدام می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، عباس اورسجی روز چهارشنبه در مجمع انتخابات رئیس هیئت کبدی استان یزد افزود: گسترش این رشته جذاب در مناطق مختلف با همکاری مسئولان، هیات‌ها و علاقه‌مندان جزو برنامه‌هایی که ادامه دارد.

وی به اهمیت برنامه‌ریزی و اقدام موثر و جدی هیات‌ها و علاقه‌مندان در کشور اشاره و ادامه داد: برگزاری دوره‌های آموزشی و استعدادیابی و کمک به توسعه این رشته در تمامی مناطق امسال جزو  برنامه‌های محوری و مهم است.

یزد جزو استان‌های برتر کبدی ایران

این مسئول در ادامه در خصوص ورزش کبدی استان یزد با قدردانی از اقدامات صورت گرفته گفت: یزد همواره جزو ۱۰ استان برتر کشور بوده و بازیکنان زیادی از این استان در رده‌های مختلف تیم ملی آقایان و بانوان حضور داشته‌اند.

اورسجی بر لزوم حمایت بیشتر از ورزش کبدی استان یزد تاکید و بیان کرد: امیدواریم خانه اختصاصی کبدی در این استان راه‌اندازی شده تا شاهد برگزاری اردوهای تیم ملی و حضور بیشتر ورزشکاران این رشته در تیم‌های ملی باشیم.

وی بیان کرد: یزد همواره از ظرفیت‌های بسیار خوبی در این ورزش برخوردار بوده و در همه دوره‌ها و لیگ‌های کشوری حضور داشته و امیدواریم با همت و همراهی مسئولان اجرایی و ورزشی استان و مرببان و داوران روز به روز موفق‌تر باشد . 

رییس فدراسیون: تقویت ورزش کبدی در استان‌ها در دستور کار است

همچنین علیرضا پورسلمان مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد از تلاش تمامی فعالان و دست‌اندرکاران این رشته در یزد قدردانی کرد و برنامه‌ریزی و برگزاری دوره‌های آموزشی و استعدادیابی را برای توسعه و تقویت کبدی در ۲ بخش دختران و پسران خواستار شد.

 در این مجمع  سه نامزد به نام‌های حمیدرضا ایزدی، سید مهدی رفیعی و مهدی عربی حضور داشتند که در نهایت حمیدرضا ایزدی با کسب ۱۶ رای به عنوان رئیس جدید هیئت کبدی استان یزد انتخاب شد.

ورزش کبدی مشابه ورزش «زو» است که در قدیم بچه‌ها در کوچه ها بازی می‌کردند و در این رشته هر تیم در زمین بازی متشکل از هشت نفر بازیکن اصلی و چهار نفر ذخیره است که تیم‌های رقیب با لمس و گرفتن بازیکن حریف باعث خروج آنها از بازی و امتیازگیری می شوند، بنابراین داشتن قدرت بدنی و سرعت در این ورزش اهمیت زیادی داردورزش کبدی مشابه ورزش «زو» است که در قدیم بچه‌ها در کوچه ها بازی می‌کردند و در این رشته هر تیم در زمین بازی متشکل از هشت نفر بازیکن اصلی و چهار نفر ذخیره است که تیم‌های رقیب با لمس و گرفتن بازیکن حریف باعث خروج آنها از بازی و امتیازگیری می شوند، بنابراین داشتن قدرت بدنی و سرعت در این ورزش اهمیت زیادی دارد.

هم اکنون ۴۰۰ ورزشکار و ۶۰ مربی در این رشته در استان یزد فعالیت دارند.

استان یزد با یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر جمعیت ۴۸ هیات ورزشی استانی، ۴۰۰ هیات شهرستانی و ۶۲ هزار بیمه شده دارد.