اهواز- ایرنا- مدیر کل استاندارد خوزستان گفت: ۱۹ گواهی استاندارد حلال محصولات غذایی در استان صادر شده است.

به گزارش ایرنا علی داوودی امروز چهارشنبه در شورای استاندارد خوزستان بیان کرد: صدور گواهی استاندارد حلال برای محصولات غذایی باعث می شود تا در بازار جهانی، این محصولات با اعتبار بیشتری به فروش برسند.

وی گفت: به تازگی گواهی نامه محصولات دانش بنیان نیز از سوی این اداره کل در جهت حمایت از شرکت های دانش بنیان صادر می شود. 

داوودی اظهار داشت: ۹ شرکت دانش بنیان در استان را در مسیر استاندارد سازی قرار داده ایم و پروانه استاندارد دانش بنیان با عنوان دانش نماد به این محصولات اعطا می شود.

داوودی افزود: این اقدام باعث می شود تا محصولات دانش بنیان امکان عرضه در بازار داخلی و جهانی را داشته باشند.

مدیر کل استاندارد خوزستان با اشاره با بررسی حد مجاز باقی مانده سموم در محصولات کشاورزی افزود: میزان‌محصولات کشاورزی گواهی شده در سال ۱۴۰۰ معادل ۲۱ محصول بوده که  این‌محصولات بیش از ۹۹ درصد کاهش عملکرد در میزان محصول سالم گواهی شده را داشته اند.

وی گفت: نبود تمایل و استقبال از محصولات گواهی شده و غیر گواهی شده در بازار فروش باعث شده تا کشاورز نیز در میزان‌ مصرف استاندارد سموم و آفت کش ها رغبتی نشان ندهد.

داوودی افزود: طبق قانون شهرداری ها بر عرضه میوه و محصولات کشاورزی سالم در سطح بازارها باید نظارت داشته باشد.

مدیر کل استاندارد با اشاره به سرعت بخشیدن به ترخیص کالا اساسی از بندر امام (ره) افزود: از ابتدای امسال بیش از پنج میلیون نهاد دامی با تایید استاندارد از این بندر ترخیص شده است.

در ادامه این‌نشست معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت: دستگاه‌های اجرایی از جمله اداره کل صنعت، معدن و تجارت، شهرداری‌ها، سازمان مسکن، جهاد کشاورزی و .. باید افزون بر تکالیف محول شده استانداردسازی را در برنامه های کاری خود به عنوان پیوست قانونی انجام دهند. 

 آقارضا فتوحی ادامه داد: موضوع استاندارد و استانداردسازی محصولات تولیدشده در استان از اهمیت ویژه‌ای برخودار است؛ زیرا این محصولات باید توانایی رقابت با استان‌ها، کشورهای همسایه و جهان را داشته باشد.