ساری-ایرنا- استاندار مازندران با اظهار این که دستگاه های اجرایی به خصوص فرمانداران پنچره واحد را در بخش سرمایه گذاری جدی بگیرند ،گفت: فرمانداران باید فرصت ها و طرح های سرمایه گذاری را به درستی شناسایی و ارایه کنند.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، سید محمود حسینی پور چهارشنبه شب در جلسه ستاد عالی رشد اقتصادی مازندران افزود :نباید پشت میز بنشینیم  تا رشد اقتصادی استان  رخ بدهد ،باید در همه عرصه با کار کارشناسی وارد شویم. 

وی تصریح کرد : همایش معرفی فرصت های شغلی که قرار است با محوریت ۲ شهرستان ساری و میاندرود برگزار شود ،باید منجر به  جذب سرمایه گذاری شود.

نماینده عالی دولت در مازندران ادامه داد: وزیر اقتصاد قول حضور در نخستین همایش فرصت سرمایه گذاری ساری و میاندرود که آبان ماه با همکاری اتاق بازرگانی مازندران در ساری برگزار خواهد شد را داده اند.

حسینی پور  با تاکید بر این که خروجی برگزاری همایش فرصت های سرمایه گذاری باید در عمل ملموس شود ، بیان داشت: اشتغال ، رونق اقتصادی و ایجاد درآمد در بین خانوار ها علاوه بر ایجاد امنیت، رفاه اجتماعی ؛آسیب ها و ناهنجاری های  اجتماعی را در جامعه نیز به درستی کاهش می دهد.

استاندار مازندران تصریح کرد: ۹۰ درصد دستگیر شدگان از اغتشاشگران مازندران بیکار هستند، یقین کنید ایجاد اشتغال سبب افزایش امنیت و رونق اقتصادی در استان می شود.

شناسایی ۸۲ فرصت سرمایه گذاری در ساری و میاندرود

فرماندار شهرستان ساری با اظهار این که سیاست استانی در خصوص فرصت سرمایه گذاری مورد توجه است ، گفت : شناسایی ، استقرار و جانمایی صحیح و اهلیت سرمایه گذار سه اصل مهم در این بخش است که به آن توجه جدی شده است .

محمد علی نوبخت با بیان این که برگزاری همایش معرفی فرصت های سرمایه گذاری در ساری و میاندرود فرصتی برای توسعه مرکز استان مازندران  است، ادامه داد: تا کنون برای توسعه سرمایه گذاری فرصت های مهمی در شهرک های صنعتی ، گردشگری در جنگل ، استفاده از فرصت آببندان ها ، سواحل دریای خزر و کشاورزی زراعی و باغی این ۲ شهرستان شناسایی شده است. 

وی تصریح کرد : مطمئنا در کنار امنیت و اشتغالزایی ناشی از فرصت های سرمایه گذاری در مرکز استان ، رونق و توسعه استان نیز رخ خواهد داد.

رشد منابع بانکی مازندران از متوسط کشور بالاتر رفته است

دبیر شورای هماهنگی بانک های مازندران نیز در این جلسه از رشد حدود سه درصدی منابع بانکی استان از متوسط کشوری خبر داد و گفت : طی دو ماهه اخیر متوسط رشد منابع بانکی استان به ۱۸درصد رسید که این آمار در متوسط کشوری ۱۵ درصد است.

خانعلی رشیدی افزود: در ۲ ماه اخیر با پیگیری و تاکید شخص استاندار حساب های داد و ستد همه بانک ها رشد خوبی داشته اند. یعنی شرکت های بزرگ استان جذب بانک های استان شدند ، اکنون حساب ۲۱۳هزار پایانه فروشگاه‌های استان در بانک های داخل استان فعال است.

وی با اشاره به این که اکنون ۷۳۰ شعبه از بانک های عضو شورای هماهنگی در استان فعال است ،ادامه داد : البته هنوز برخی از فروشگاه های زنجیره ای و واحد های تولیدی حساب متمرکز در تهران دارند که در حال حل این موارد هستیم.

ذبیر شورای هماهنگی بانک های مازندران با بیان این که همچنان صرافی ها و برخی از طلا و سکه فروشی های استان حساب متمرکز در پایتخت دارند و منابع این صنف در داد و ستد به صورت مستقیم در حساب بانکی داخل استان انجام نمی شود ،بیان داشت :باید حساب این افراد را در داخل استان فعال کنیم .

وی بر لزوم خرید و فروش تهیه انواع محصولات کشاورزی مازندران با حساب بانکی داخل استان تاکید کرد و گفت :بانک ملی در نخستین اقدام خرید حدود هفت هزار و ۳۰۰تن برنج برای کارکنان بانک ملی کشور را با حساب بانک ملی داخل استان عملیاتی کرده است.