به گزارش ایرنا، این مراسم با حضور وسام المرتضی وزیر فرهنگ لبنان، یاسر احمد وند معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران، صالح العاروری نایب رئیس جنبش حماس، احسان عطایا نماینده جنبش جهاد اسلامی در لبنان و همچنین شخصیت های فرهنگی از لبنان – فلسطین – اندونزی – سوریه – تونس – ایران – استرالیا در سالن اجتماعات موسسه رسالات برگزار شد.
شرکت کنندگان در این مراسم با اشاره بر خیانت برخی کشورهای عربی به آرمان فلسطین و عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی تاکید کردند که آرمان فلسطین تا آزادی کامل این سرزمین از نهر تا بحر زنده خواهد ماند.
مریم مقتنی برنده جایزه بخش روایتگری در سخنان کوتاهی با اشاره به سخنان ۷ سال پیش رهبر معظم انقلاب در خصوص نابودی رژیم صهیونیستی در ۲۵ سال آینده ابراز امیدواری که به زودی نابودی این رژیم را شاهد باشیم.
وی با ادای احترام به تمامی شهدای مقاومت جایزه خود را به روح شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی تقدیم کرد.
گفتنی است در بخش داستان های کوتاه سناء شعلان از فلسطین و رائده احمدعلی از لبنان به ترتیب به عنوان نفرات اول و دوم انتخاب شدند.
در بخش ادبیات و شعر کودکان ادریانا ابراهیم از سوریه و فداء احمد غازی الزمر از اردن و سید عبدالعزیز علی نجم به ترتیب نفرات اول تا سوم انتخاب شدند.
در بخش روایتگری نیز هبه الحسینی از مصر و حسین علی جعفری از ایران و سمیه هاشم از لبنان و مریم مقتنی از ایران به ترتیب نفرات اول تا چهارم این بخش انتخاب شدند.
در بخش خاطره نویسی منیر شفق و ابو علاء منصور و رافت البورینی از فلسطین نفرات اول تا سوم شدند.
رافت البورینی ۲۰ سال است که در اسارت رژیم صهیونیستی به سر می برد و سال گذشته نوشتن کتاب تجربیات خود از اسارت در زندان های این رژیم را آغاز کرد. لازم به ذکر است که جایزه او به خانواده اش تقدیم شد که با استقبال گرم حاضران در مراسم همراه شد.
همچنین یادآوری می شود که جایزه بین المللی ادبی فلسطین به صورت مستقل و به همت موسسه های فرهنگی کشورهای اسلامی و با همکاری اتحادیه نویسندگان عرب و شخصیت های فرهنگی و ادبی کشورهای عربی و اسلامی برگزار می شود.
معاون وزیر فرهنگ: این جشنواره شروعی تازه در توجه به جنبه ادبی آرمان فلسطین است
یاسر احمد وند معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفت وگو با خبرنگار ایرنا از برگزاری این جشنواره و استقبال گرم نویسندگان و شاعران از کشورهای مختلف ابراز خرسندی کرد.
وی با تشکر از میزبانی لبنان در برگزاری این مراسم ابراز امیدواری کرد که این جایزه شروع تازه ای برای توجه بیشتر به موضوع فلسطین در آثار ادبی و هنری باشد.
احمد وند در پایان با اشاره به تحرکات اخیر رژیم صهیونیستی گفت این رژیم برای جعل تاریخ و ارائه روایت های نادرست از آنچه که در سرزمین فلسطین اتفاق می افتد در تلاش است و این جایزه می تواند به نویسندگان مسلمان و غیر مسلمان برای نشان دادن چهره واقعی رژیم صهیونیستی انگیزه بیشتری بدهد.