به گزارش ایرنا حمید بنی تمیم روز پنجشنبه در جلسه هم اندیشی روسای هیات ها و نواب رییس استان خوزستان که در اهواز برگزار شد اظهار داشت: آمار مجموع ورزشکاران سازمان یافته استان در سال ۱۴۰۰ و ۶ ماهه اول امسال، ۱۵۱ هزار و ۶۳۴ نفر بوده که ۴۸ هزار نفر از این تعداد در بخش بانوان فعالیت می کنند همچنین آمار بانوان مشارکت کننده در رویدادهای ورزش همگانی ۲۲۹ هزار و ۷۸۳ نفر و آمار مشارکت بانوان در رویدادهای ورزشی روستایی عشایری چهار هزار و ۲۹۷ نفر بود.
وی افزود: در این بازه زمانی ۶ میزبانی اردوی تیم ملی در بخش بانوان و در رشته های دوچرخه سواری،کیک بوکسینگ، دوومیدانی، نابینایان و کم بینایان، هندبال، جانبازان و معلولین و هاکی داشتیم. در یک سال و نیم اخیر بانوان ما در لیگ های کشوری ۹ طلا، چهار نقره و ۲ برنز، در قهرمانی کشور ۵۰ طلا، ۵۵ نقره و ۶۴ برنز، در رقابت های بین المللی ۶ طلا، پنج نقره و هشت برنز و همچنین در المپیاد استعدادهای برتر کشور چهار طلا، ۶ نقره و ۹ برنز کسب کردند.
مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان به تعداد تیم های لیگی بانوان استان در کشور اشاره کرد و گفت: ما در بخش بانوان سه تیم لیگ برتری، ۱۰ تیم لیگ یکی، هشت تشیم لیگ دسته دومی و سومی داریم که در مجموع ۲۱ تیم می شود.
وی ادامه داد: از مجموع ۱۶۰ تیم لیگ برتری استان در سطح کشور، ۸۷ درصد مربوط به آقایان و تنها ۱۳ درصد به بخش بانوان اختصاص دارد که بسیار کم است.
بنی تمیم بیان کرد: حدود ۶۰۰ پروژه عمرانی در سطح استان داریم که امیدواریم با بهره برداری از این پروژه ها، بخشی از مشکلات زیرساختی ورزش بانوان استان برطرف شود.
وی افزود: از روزی که آمدم یک سری اعتبارات در بخش بانوان از وزارتخانه دریافت کرده و تلاش کردیم که مظلومیت ورزش بانوان را به حداقل رسانده و شرایط بهتری را برای آنها ایجاد کنیم اگرچه نیاز به کمک سایر ارگان ها داریم.
در ادامه ارسلان غمگین مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تلفیقی از سه وزارت خانه بوده و فدراسیون ورزش کارگری جزو معدود فدراسیون هایی است که با ۷۵ درصد جامعه در ارتباط است لذا می طلبد که جامعه یک میلیونی کارگری خوزستان با نشاط باشد تا در بخش تولید نقش خوبی را ایفا کند.
وی افزود: در هفت ماهه ابتدایی امسال ۱۷ تیم ورزش کارگری خوزستان در بخش بانوان و آقایان به مسابقات کشوری اعزام شدند همچنین برگزاری مسابقات کارگری استان، میزبانی دور مقدمانی مسابقات قهرمانی کارگری کشور در بخش دومیدانی بانوان و آقایان و برگزاری جشنواره فرهنگی ورزشی کارگران بازنشسته برای اولین بار در استان بخشی از فعالیت های هیات ورزش کارگری خوزستان بوده است.
غمگین گفت: ۱۸ هیات کارگری فعال و هفت مجموعه ورزشی در استان داریم اما لازم است در شهرهایی مثل شوش، ماهشهر، بندرامام و دشت آزادگان مجموع ورزشی کارگری احداث کنیم که برای این موضوع به کمک نمایندگان مجلس نیاز داریم تا شاهد جامعه با نشاط کارگری باشیم.
سکینه ناصری مقدم معاون بانوان اداره کل ورزش و جوانان خوزستان گفت: در رشته فوتبال بسیاری از دختران خوزستانی در تیم ملی حضور دارند که بعضا از روستاها به ورزش کشیده شدند لذا توجه به ورزش بانوان نه تنها در شهرها بلکه در روستاها باید جدی گرفته شود.
وی افزود: بحث خوابگاه اختصاصی بانوان یک امر جدی است به همین دلیل از مسئولان وزارت ورزش به ویژه معاونت بانوان این وزارتخانه خواهش دارم اعتبارات ویژه ای برای تاسیس خوابگاه بانوان در خوزستان لحاظ کنند.
ناصری مقدم گفت: نیاز است بانوان ما در مسائل مدیریتی بیش از پیش فعالیت داشته و در مباحث مالی، اختیاراتی برای آنها در نظر گرفته شود. جا دارد از نواب روسای هیات های ورزشی استان که در برگزاری مسابقات بانوان و پررنگ کردن ورزش در بین دختران و مادران ما تلاش می کنند، تشکر کنم. در سال ۱۴۰۱ برای اولین بار در ورزش خوزستان ۱۶ تیم بانوان به المپیاد استعدادهای برتر کشوری اعزام شدند که این موضوع جایس تبریک دارد هر چند نتایج ایده آلی کسب نکردند.
وی افزود: یکی از معضلات ما در بخش ورزش بانوان، عدم تیمداری در لیگ های کشوری است. با توجه به شرکت های متنوعی که در استان وجود دارد انتظار می رود حمایت بیشتری از بخش بانوان صورت بگیرد، قطعا اگر ساز و کاری از سوی وزارت ورزش در نظر گرفته شود می توانیم تیم های لیگی را افزایش دهیم.
معاون بانوان اداره کل ورزش و جوانان خوزستان گفت: در بسیاری از شهرستان ها حتی نیروی کارشناس در بخش بانوان نداریم که امیدوارم یک شرایط استخدامی ایجاد شود تا بتوانی برای برخی از شهرستان ها نیرو جذب کنیم
گفتنی است در حال حاضر بیش از یک هزار و ۲۰۰ باشگاه مختلف ورزشی در سطح استان خوزستان فعالیت می کنند.