بیرجند - ایرنا - رئیس فدراسیون تیراندازی با کمان گفت: برای ورود معلولان به این رشته ورزشی باید کار جدی انجام شود زیرا درصد موفقیت و مدال‌آوری این ورزشکاران ۲ برابر افراد عادی است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، غلامرضا شعبانی بهار روز پنجشنبه در نشست مجمع سالانه هیات تیراندازی با کمان خراسان جنوبی با اشاره به فعالیت ۱۳ معلول قهرمان در رشته تیراندازی با کمان اظهار داشت: در دنیا از لحاظ قهرمانی معلولان سرآمد هستیم.

وی گفت: تاکنون سه دوره قهرمان المپیک از معلولان کشور داشتیم و بانوان معلول هم باید ورود جدی به این رشته داشته باشند چون ۲ برابر آقایان می‌توانند مقام کسب کنند.

رئیس فدراسیون تیراندازی با کمان افزود: در بازی‌های کشورهای اسلامی نیز همه ورزشکاران کشور که شرکت کردند موفق به کسب مدال شدند و به خاطر وجود ورزشکاران معلول، تیم ایران به رده‌های سوم و چهارم رسید.

وی تاکید کرد: تاکنون معلولان کمتر از چهارم در این رشته رتبه‌ای نداشته‌اند لذا ظرفیت‌هایی وجود دارد که باید به آن پرداخته شود و هر معلولی در هر مسابقه ای که معرفی شود حضور او رایگان است و جزو اولویت‌ها قرار می‌گیرد.

شعبانی بهار گفت: همگانی شدن رشته تیراندازی با کمان سخت اما با مدیریت جهادی امکانپذیر است.

وی با تاکید بر اینکه هرچه دامنه این ورزش وسیع‌تر باشد راه قهرمانی هموارتر خواهد شد اظهار داشت: در حد توان به استان کمک‌هایی خواهیم داشت، دغدغه و علاقه‌مندی اعضای هیات‌ها در رشته تیر و کمان زیاد است که یک ظرفیت مهم محسوب می‌شود.

رئیس فدراسیون تیراندازی با کمان با بیان اینکه روسای هیات‌های ورزشی در استان‌ها باید دغدغه‌مند و اشرافیت کامل به رشته ورزشی خود داشته باشند افزود: کمانداران سرمایه‌های اصلی ما هستند و آینده این رشته را رقم می‌زنند.

وی گفت: به نقش بی‌بدلیل مربیان این رشته ورزشی واقف هستیم زیرا با تلاش آنها ورزشکاران هدایت می‌شوند، باشگاه‌ها نیز حامیان اصلی هستند که علاوه بر نقش بی‌بدیل در همگانی کردن ورزش، نگاه قهرمانی به رشته‌های ورزشی دارند.

شعبانی بهار با تاکید بر اینکه برای جذب منابع مالی هیات‌های ورزشی در استان باید تلاش شود عنوان کرد: جمعیت ورزشکاران رشته تیراندازی با کمان در خراسان جنوبی خوب است اما باید این آمار افزایش یابد زیرا منابع براساس ورزشکاران سازمان‌یافته توزیع می‌شود.

وی با اعلام آمادگی برای برگزاری دوره‌های آموزشی مورد نیاز در استان افزود: برای آموزش مربی‌گری نیز ظرفیت‌هایی در کشور وجود دارد که می‌توان در اختیار استان‌ها قرار داد و کلاس داوری و مربی‌گری به‌طور ویژه امسال برای خراسان جنوبی دیده می‌شود.