به گزارش ایرنا، رییس بیمارستان امام حسین(ع) تربت حیدریه در آیین آغاز به کار این بخش گفت: یکی از مهمترین اهداف ایجاد مرکز درمانی، برندسازی آن در میانه خراسان رضوی است.
دکتر محسن تدین به خدمات این مرکز اشاره کرد و افزود: در این بخش علاوه بر تشکیل پرونده برای زوجها، درخواست آزمایش و تستهای تشخیصی، انجام سونوگرافی واژینال توسط متخصص زنان انجام میشود.
وی ادامه داد: همچنین انجام روشهای تحریک تخمک گذاری، آی.ی.آی یا تلقیح اسپرم داخل رحم، ارجاع زوجین به مشاوران مربوطه در زمینههای ژنتیک، داخلی، غدد و موارد مشابه و تعیین برنامه درمانی توسط تیم تخصصی شامل متخصص زنان و اورولوژیست بخش دیگری از خدمات این مرکز است.
رییس بیمارستان امام حسین(ع) تربت حیدریه گفت: مرکز ناباروری برای نخستین بار در جنوب خراسان رضوی راهاندازی و با تعرفه دولتی و پذیرش تمامی بیمهها، به حدود یک میلیون نفر در جنوب این استان خدمات ارایه میدهد.
تدین با بیان این که تراز مالی بیمارستان بعد از یک سال از افتتاح ۲.۵ برابر شده است افزود: در حالی که شهریور ماه گذشته این مرکز درمانی با همین ظرفیت و پنج اتاق عمل، ۷۵۰ عمل جراحی صورت گرفت هم اکنون این میزان درمان به ۴۰ عمل جراحی در روز رسیده است و این یعنی بیماری که قصد دارد برای انجام عمل جراحی از این شهرستان یا شهرهای اطراف به مشهد برود، خدمات درمانی مورد نیاز خود را در این مرکز درمانی دریافت میکند.
دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه، مهولات و زاوه به ۳۴۰ هزار و ۵۸۲ نفر جمعیت سه شهرستان در میانه خراسان رضوی خدمات میدهد.
این دانشگاه ۲۷۲ تخت در بیمارستان امام حسین (ع)، ۱۹۰ تخت در بیمارستان نهم دی تربتحیدریه و ۲۰ تخت در مهولات دارد.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربتحیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.