رحمت صادقی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: همچنین الناز مندمی در رشته جغرافیا جایگاه ۱۲ و شعیب ویسی در رشته علوم تربیتی جایگاه چهاردهم این المپیاد را به دست آوردند.
المپیاد علمی دانشجویی کشور هرسال در ۲ مرحله متمرکز و غیر متمرکز توسط سازمان سنجش آموزش کشور برگزار می شود که آزمون مرحله نهایی بیست و هفتمین دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور در دانشگاههای مراکز مناطق ۱۰ گانه کشور برگزار شد.
رییس دانشگاه کردستان گفت: شرکت کنندگان در این المپیاد در رشته های «زبان و ادبیات فارسی»، «علوم جغرافیا»، «علوم اقتصادی»، «الهیات و معارف اسلامی»، «علوم تربیتی»، «حقوق»، «روان شناسی»، «علوم زمین»، «شیمی»، «فیزیک»، «زیست شناسی»، «آمار»، «ریاضی»، «طراحی صنعتی»، «مهندسی برق»، «مهندسی شیمی»، «مهندسی صنایع»، «مهندسی عمران»، «مهندسی مکانیک»، «مهندسی مواد و متالورژی»، «مهندسی کامپیوتر» و «مهندسی کشاورزی» (زراعت و اصلاح نباتات و «سلول های بنیادی و مهندسی بافت» با هم به رقابت پرداختند.
دانشگاه کردستان در سال ۱۳۵۳ کار خود را با عنوان دانشسرای عالی سنندج وابسته به دانشگاه تربیت معلم تهران آغاز کرد و در ادامه به عنوان یکی از پردیسهای دانشگاه رازی کرمانشاه درآمد و در سال ۱۳۷۰ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران، این مرکز آموزش عالی را با عنوان «دانشگاه کردستان» به رسمیت شناخت.
این دانشگاه هم اکنون هشت دانشکده شامل زبان و ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی، علوم پایه، کشاورزی، منابع طبیعی، مهندسی، هنر و معماری، علوم پایه و فنی - مهندسی بیجار است و در حال حاضر ۱۱ هزار و ۲۰۰ دانشجو در ۵۶ رشته کارشناسی، ۱۱۴ رشته کارشناسی ارشد و ۳۰ رشته دکترا در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
این دانشگاه با پذیرش بیش از ۶۰۰ دانشجوی خارجی توانسته است در بعد بین المللی هم حرفهایی برای گفتن داشته باشد.