«غلامحسین حسینی نیا» روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا اظهار داشت: این آمار در مدت مشابه دوره قبل با رشد ۴۵۱ درصدی همراه بوده است.
وی افزود: اکنون ۲ هزار و ۲۰۰ مرکز جوار کارگاهی و بین کارگاهی در کشور فعال است که خدمات آموزشی و مهارتی به کارجویان ارائه می کنند.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اقدام دولت سیزدهم در «طرح صدور حداکثر سه روزه مجوز ایجاد مراکز کارآموزی جوار کارگاهی و بینکارگاهی»، گفت: بر این اساس، ادارههای کل آموزش فنی و حرفهای استانها موظفند به محض تکمیل اطلاعات «درخواست ایجاد مراکزکارآموزی جوارکارگاهی و بینکارگاهی» و دریافت تعهدنامه متقاضی حداکثر در طی مدت سه روز کاری مجوز یک ساله ایجاد مراکز کارآموزی جوار کارگاهی و بین کارگاهی را همراه با دسترسی به پورتال آموزشی به انضمام چارچوب، اجرای (استاندارد تمامی مولفههای آموزشی مورد نیاز شامل: فضا، تجهیزات، برنامه آموزشی، مربی و ...) به متقاضی صادر و ابلاغ کنند.
حسینی نیا تاکید کرد: طبق این طرح، کمیته نظارت آموزش در صنایع استان، با انجام نظارتهای مورد نیاز، نسبت به تطابق مراحل شروع فعالیت مجوز ایجاد مراکز کارآموزی جوارکارگاهی و بینکارگاهی و رعایت چارچوب الزامها اقدام و گزارش نظارت را به کمیته آموزش در صنایع استان برای صدور مجوز پنج ساله با شرط متوسط ۳۰ ساعت عملکرد آموزشی به ازای هر یک از شاغلان ارسال میکنند.
به گفته معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، این امر منجر به تسریع و تسهیل در پاسخگویی به نیاز صنایع و شرکای سازمانها شد.