به گزارش ایرنا، ماریت قازاریان روز دوشنبه در کارگاه منطقهای برنامه پیشگیری از اعتیاد زنان و فرزندان در شهرکرد افزود: طرح پیشگیری از اعتیاد زنان دارای همسر معتاد، در برنامه پیشگیری از اعتیاد زنان و کودکان (پازک) در دستورکار قرار دارد و پیشبینی میشود این طرح تا پایان آذرماه در سراسر کشور اجرایی شود.
وی اظهار داشت: توانمندسازی زنان و کودکان به خصوص زنانی که دارای همسر معتاد هستند یا یکی از اعضای خانواده آنها دارای اعتیاد است،از جمله راههای پیشگیری از اعتیاد زنان و همچنین فرزندان این خانوادههاست.
به گفته وی، در راستای اجرای طرح پیشگیری از اعتیاد زنان دارای همسر معتاد، تاکنون آموزش مربی در هفت منطقه کشور اجرا شده است و اجرای طرح تربیت مربی تا پایان آذرماه ادامه دارد و پیشبینی میشود این طرح تا آخر آذرماه امسال در سراسر کشور با همکاری مربیان آموزش دیده اجرایی شود.
قازاریان اظهار داشت: زنان به عنوان یکی از اعضای مهم در راستای تحکیم خانواده هستند و آشناسازی این قشر با مفاهیم و همچنین راههای پیشگیری از اعتیاد یک راهکار در راستای پیشگیری از اعتیاد فرزندان و همچنین سایر اعضای خانواده به اعتیاد در سنین مختلف است.
۸۰ درصد تماس گیرندگان با خط ملی اعتیاد را زنان تشکیل میدهند
وی افزود:هماکنون ۸۰ درصد تماس گیرندگان با خط ملی اعتیاد سازمان بهزیستی زنان هستند، که بیشتر به دلیل پیشگیری از اعتیاد فرزندان و همسران، کنجکاوی و کسب اطلاعات بیشتر در زمینه راههای درمان و پیشگیری از اعتیاد تماس برقرار میکنند.
چهارمحال و بختیاری استان برتر در حوزه برگزاری برنامه پازک در کشور است
مدیرکل بهزیستی چهارمحال و بختیاری نیز با اشاره به اینکه اجرای طرح پازک(پیشگیری از اعتیاد زنان و کودکان) از سال ۹۶ در کشور اجرایی شد، گفت: این استان یکی از استانهای برتر برگزاری این طرح است.
علی نصیری افزود:هماکنون برنامه پازک در ۵۲ محله پرخطر و پرآسیب استان در دست اجراست و جامعه هدف این طرح ،زنان و خانوادههای است که دارای همسر و یا پدر معتاد هستند.
وی به برگزاری کارگاه آموزشی منطقهای برنامه پیشگیری از اعتیاد در زمان و دختران(پازک) در شهرکرد به مدت سه روز اشاره کرد و گفت: در این کارگاه آموزشی ۴۰ نفر از کارشناسان مجری طرح از استانهای کهگیلویه و بویراحمد، فارس، چهارمحال و بختیاری، اصفهان و مرکزی شرکت دارند.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان با جمعیتی نزدیک به یک میلیون نفر است.