به گزارش روز دوشنبه ایرنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس کرمان، سرهنگ"یدالله حسن پور" افزود: حوزه شهری کرمان و همچنین دیگر شهرستان هایی که دارای فراوانی وقوع سرقت سیم برق هستند، بلوک بندی و مسئولیت پیشگیری از وقوع سرقت سیم برق به تیم های انتظامی، تیم هایی از گشت رضویون سپاه و بخشی نیز به شرکت های مراقبتی و انتظامی واگذار شد که این تیم ها ضمن گشت زنی محسوس و نامحسوس در محله ها و معابر اصلی و فرعی از ظرفیت نظارت تصویری و همکاری خود اهالی نیز به منظور پایش اماکن عمومی و معابر بهره خواهند برد.
وی اظهار داشت: در راستای ساماندهی کارگاه های ضایعاتی نیز ماموران انتظامی از تمامی این کارگاه ها و مراکز ذوب فلزات به طور مستمر بازدید می کنند و کارگاه های فاقد مجوز با هماهنگی قضایی پلمب می شوند و با استقرار نیرو در محورهای ورودی و خروجی و حتی در معابر فرعی از بار کامیون ها بازید و از تردد محموله های ضایعات سرقتی جلوگیری خواهد شد.
رییس پلیس آگاهی استان کرمان تصریح کرد: از آنجا که درصد زیادی از سرقت های خرد سیم برق توسط افراد معتاد یا معتادین متجاهر صورت می گیرد طی اجرای طرح هایی با همکاری اداره بهزیستی، پلیس و شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در راستای جمع آوری این قشر و نگهداری موثرتر آنان در کمپ های مربوطه اقدام خواهد شد چه بسا حضور نابسامان این قشر در سطح جامعه موجب نارضایتی هایی برای شهروندان نیز بوده است.
رییس پلیس آگاهی استان کرمان در پایان یادآور شد: در کنار این تدابیر لازم است رسانه های دیداری و شنیداری و کانال های پرمخاطب نیز بیش از پیش در راستای آگاه سازی مردم و تاکید بر توجه به اصول خودمراقبتی فعالیت کنند که در این رابطه از عموم شهروندان می خواهیم تردد افراد و خودروهای مشکوک در محله خود و وقوع خاموشی های نامتعارف را به پلیس و سامانه اتفاقات برق گزارش کنند.
با توجه به نقش ادارات و نهادهای متولی امر در پیشگیری از سرقت تجهیزات برق رسانی، نوزدهمین نشست قرارگاه مبارزه با سرقت با حضور سردار ناظری فرمانده انتظامی، معاون اجتماعی و پیشگیری از جرم دادگستری، فرماندار و مدیر عاملان شرکت های برق شمال و جنوب استان کرمان برگزار و با توجه به زیان های ناشی از سرقت تجهیزات برق رسانی، تمهیدات ویژه ای با تاکید بر همکاری سازمان های متولی اندیشیده و اجرایی شد.
به گزارش ایرنا، مدیران شرکت توزیع برق شمال استان کرمان معتقدند اعتبار زیادی نیاز است تا سیمهای انتقال به نوع کابل خودنگهدار و ضدسرقت تبدیل شود تاکید دارند که این موضوع دغدغه این شرکت است به طوری که امسال نیز اعتبار این بخش حدود ۱۰ برابر رشد داشته است.
سال گذشته ۷۰ میلیارد تومان صرف تغییر کابل ها به کابل خودنگهدار در حوزه برق شمال کرمان شده و امسال برای ادامه اجرای طرح کابل خودنگهدار ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده است.
حدود هشت هزار و ۵۰۰ کیلومتر طول شبکه فشار ضعیف برق در حوزه این شرکت وجود دارد که ۳۷ درصد آن به کابل خود نگهدار مجهز شده است و تا پایان سال این عدد به بیش از ۵۰ درصد می رسد.
عملیات تبدیل شبکه کابل قدیمی به کابل خودنگهدار در کرمان طی چند سال اخیر آغاز شده و قرار است تا افق سال ۱۴۰۵ تمام شبکه فشار متوسط برق در شمال استان کرمان از کابل خودنگهدار بهره مند شود.
در رابطه با سرقت سیم های برق می توانید گزارش های کرمان تاریک و دزد بود، مرد نبود را در ایرنا کرمان مطالعه کنید.