به گزارش روز سهشنبه ایرنا؛ «معصومه حسنیخونسار»، در چهارمین جلسه انجمن کتابخانههای عمومی شهر بانهوره و باینگان از توابع شهرستان پاوه، افزود: در شهرستان پاوه ۶ کتابخانه عمومی و یک کتابخانه مشارکتی وجود دارد و بیش از چهار هزار نفر از جمعیت شهرستان عضو این کتابخانهها هستند.
وی اضافه کرد: کتابخانههای عمومی پایگاه فرهنگی اجتماعی هستند و اکنون فعالیت های چشمگیری در تمام حوزه های فرهنگی در این کتابخانه ها برگزار می شود.
حسنیخونسار بیان داشت: اکنون کتابخوان شدن افراد جامعه برای ما در اولویت قرار دارد و تمام این برنامه های فرهنگی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان در همین راستا می باشد.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه مشکلات زیرساختی ساختمان کتابخانه شهر بانهوره را شخصاً پیگیری خواهم کرد، گفت: این کتابخانه پایگاه فرهنگی اجتماعی این شهر است.
به گفته وی همچنین تعداد ۶۰۷ نفر عضو فعال کتابخانه عمومی کتابخانه امام شافعی «رض» و همچنین تعداد ۳۷۰ نفر از جمعیت این شهر عضو فعال این کتابخانه عمومی هستند.
حسنیخونسار در ادامه در پاسخ به درخواست اعضای انجمن در خصوص جانمایی کتابخانه های عمومی در استان افزود: وضعیت جانمایی کتابخانههای عمومی در استان در پروژه های بعدی از طریق آمایش سرزمینی انجام خواهد شد، لذا اداره کل کتابخانه های استان کرمانشاه به عنوان اولین استان در کشور، طرح آمایش سرزمینی را برای جانمایی کتابخانه ها انجام داده است.
بخشدار باینگان ضمن قدردانی از زحمات کتابداران بخش باینگان و شهر بانهوره گفت: تلاش بی شائبه کتابداران برای خدمت رسانی و ترویج و گسترش فرهنگ کتابخوانی در بین مخاطبان و مردم قابل ستایش است.
«محمدهادی زامیاد» در خصوص مشکل زیرساختی ساختمان کتابخانه بانهوره خاطرنشان کرد: این ساختمان بیتالمال و متعلق به مردم است و باید راه و شهرسازی در خصوص قصور در نحوه ساخت کتابخانه پاسخگو باشد و شخصا مساله را پیگیری میکنم.
«رحمت محمدی»، رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان پاوه نیز در ادامه این جلسه گفت: ساختمان کتابخانه «بانهوره» با مشکلات فیزیکی زیرساختی روبرو است و مسکن و شهرسازی در ساخت اصولی ساختمان قصور کرده و باید برای رفع این مشکلات مقصر مساله پیدا شود، لذا با وجود این مشکلات در فصل زمستان خدمات رسانی فرهنگی به اعضا مقدور نمی باشد و با مشکل مواجه می شویم.
فرماندار پاوه نیز در ادامه این نشست با بیان اینکه شهرستان پاوه موقعیت خاصی دارد و مردمان آن دارای فرهنگی غنی هستند، گفت: ما باید برای رشد و توسعه فرهنگی در این شهرستان برنامه ریزی داشته باشیم و برای مسائلی که مورد توجه مردم است روشنگری کنیم، لذا این توسعه فرهنگی با کتاب و کتابخوانی تغییر پذیر است.
«اردشیر رستمی» با تاکید بر اینکه ما دغدغه مسائل فرهنگی را داریم و کتابخانه های عمومی به عنوان پایگاه های فرهنگی کانون های تربیت و پرورش افکار هستند، افزود: این دغدغههای ما با فعال بودن کتابخانه ها و حضور پررنگ مردم در کتابخانه کاهش پیدا میکند.
وی همچنین از مدیران ادارات خواست بیشتر در عرصه های خدمت فرهنگی حاضر شوند و پای کار باشند.
شهرستان پاوه با بیش از ۶۰ هزار نفرجمعیت در ۱۲۵ کیلومتری شمال غربی کرمانشاه واقع شده است.