کرمانشاه- ایرنا- رییس دانشگاه رازی کرمانشاه با اشاره به تعمیرات اساسی صورت گرفته در خوابگاه‌های دانشجویی طی تابستان سال جاری، گفت: در مجموع بیش از ۴۰ میلیارد ریال اعتبار امسال صرف خرید و تجهیز سراهای دانشجویی شده است.

به گزارش ایرنا؛ «محمدنبی احمدی» در نشست هیات رئیسه دانشگاه رازی کرمانشاه با رییس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با ارائه آمار اسکان و زیربنای سراهای دانشجویی دانشگاه رازی افزود: در مجموع تعداد چها هزار و ۷۸ نفر در خوابگاه‌های دانشجویی ساکن هستند که از این تعداد ۲ هزار و ۳۶۶ نفر را دختران و هزار و ۶۸۰ نفر را دانشجویان پسر تشکیل می‌دهند.

وی مساحت کلی خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه رازی را ۴۲ هزار و ۴۵۰ مترمربع اعلام کرد و گفت: در مجموع تعداد ۶ خوابگاه، ۲۱ بلوک و ۱۷ واحد خوابگاه متأهلی داریم.

رییس دانشگاه رازی کرمانشاه ر ادامه با قدردانی از حمایت‌های ریاست سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از دانشگاه رازی افزود: در حوزه ارائه تسهیلات دانشجویی نیز امسال ۱۶ میلیارد و ۷۶۸ میلیون ریال تسهیلات به دانشجویان اعطا شد که رشد ۵۵ درصدی در میزان پرداخت وام‌های دانشجویی نسبت به سنوات اخیر را شاهد بوده‌ایم.

احمدی با اشاره به اینکه ۲۶ فضای ورزشی روباز و سرپوشیده در دانشگاه رازی وجود دارد، گفت: ۱۸ رشته ورزشی شامل تکواندو، فوتسال، کشتی، تنیس روی میز، بدمینتون، هندبال، بسکتبال، والیبال، ایروبیک، دومیدانی، شطرنج، ورزش‌های زورخانه و باستانی، تیراندازی، کاراته، فوتبال، یوگا، کوهپیمایی و ورزش‌های همگان در دانشگاه فعال است.

وی از فعالیت پنج سلف سرویس در دانشگاه رازی خبر داد و گفت: متوسط پرس غذای توزیع شده در وعده‌های نهار و شام هفت هزار و هفت هزار و ۵۰۰ پرس و متوسط پرس غذای توزیع شده در ماه ۱۵۴ هزار پرس است.

احمدی با اشاره به کلنگ زنی پروژه خوابگاه دانشجویی متأهلین دانشگاه رازی طی ماه‌های اخیر، خواستار مساعدت و حمایت جدی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم برای تأمین بودجه مورد نیاز این پروژه شد.

وی در ادامه از ارتقاء ۱۱ پله‌ای جایگاه دانشگاه رازی در رتبه‌بندی ملی ISC خبر داد و گفت: دانشگاه رازی سال گذشته رتبه ۲۰ تا ۳۰ را در بین دانشگاه‌های جامع کسب کرده بود اما امسال در تازه‌ترین رتبه‌بندی ملی ISC شاهد صعود ۱۱ پله‌ای جایگاه دانشگاه و کسب رتبه ۱۲ در بین دانشگاه‌های جامع هستیم و این موفقیت ارزشمند را به خانواده بزرگ دانشگاه تبریک عرض می‌کنم.

وی همچنین از کسب مجوز تأسیس پارک علم و فناوری دانشگاه رازی خبر داد و گفت: این خبر نویدبخش روزهای پرفروغ برای جامعه علمی دانشگاه است و به زودی جزئیات آن اطلاع‌رسانی خواهد شد.

همچنین در این نشست محمدمهدی خدایی دانشمند فرهیخته و عضو برجسته هیئت علمی دانشگاه رازی در سخنانی خواستار تقویت وجهه بین‌المللی دانشگاه شد و گفت: باید اهتمام جدی در فعالیت مرکز آموزش زبان فارسی به دانشجویان غیرایرانی به ویژه دانشجویان عراقی صورت گیرد و خروجی مؤثر ارائه این آموزش‌ها را شاهد باشیم.

همچنین مجتبی شمسی‌پور دانشمند فرهیخته و عضو برجسته هیئت علمی دانشگاه رازی در سخنانی با اشاره به تغییر و تحولات چشمگیر صورت‌گرفته در دانشگاه رازی، ابراز امیدواری کرد که شاهد حمایت سازمان امور دانشجویان در بخش‌های مختلف از دانشگاه صنعتی کرمانشاه نیز باشیم.

به گزارش ایرنا، دانشگاه رازی فعالیت خود را از بهمن ماه سال ۱۳۵۱ با عنوان «دانشکده علوم کرمانشاهان» به ریاست مرحوم دکتر «عبدالعلی گویا»  آغاز کرد و در سال تحصیلی ۱۳۵۲-۱۳۵۱ برای اولین بار پذیرای ۲۰۰ دانشجو در رشته‌های فیزیک، شیمی، زیست‌شناسی و ریاضی شد.

این مرکز در سال ۱۳۵۳ به «دانشگاه رازی» تغییر نام یافت و در ادامه، با تاسیس «دانشکده پزشکی کرمانشاه»، «تربیت دبیر سنندج» و «دانشکده دامپروری ایلام» توسعه یافت.

با گسترش آموزش عالی پس از پیروزی انقلاب اسلامی، این دانشکده‌ها استقلال یافته و با عناوین «دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه»، «دانشگاه کردستان» و «دانشگاه ایلام» به فعالیت خود ادامه دادند.