به گزارش ایرنا ، عباس فنی اصل روز چهارشنبه با اعلام این خبر گفت: ارتقای مهارت، استعداد و افزایش توان اشتغالزایی دانشجویان از اهداف برگزاری این دورهها در مجموعه کانون های فرهنگی، هنری و اجتماعی دانشگاه است.
وی افزود: این دورهها شامل داستان نویسی، عکاسی، اجرا و گویندگی، ویترای، رزین، طراحی پرتره، نقاشی روی بوم، نویسندگی، معرق چوب، خیاطی، تریکوبافی، چرم دوزی، سفال گری، قلم زنی، فوتوشاپ، ویراستاری، خوشنویسی، کمک های اولیه، بازیگری، کارگردانی و آموزش نرم افزارهای کاربردی است.
فنی اصل با بیان اینکه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی برای پرورش و تقویت استعدادهای مهارت محور دانشجویان شعار "هر دانشجو، یک مهارت" را محور برنامه های خود قرار داده است، ادامه داد: برگزاری دورههای مهارتی در کنار تحصیل دانشجویان میتواند بستر مناسبی را برای ورود دانشجویان به بازار کار پس از فارغالتحصیلی فراهم کرده و این دانشجویان بهواسطه یادگیری و کسب مهارت در آینده به کارآفرینان موفقی تبدیل شوند.
وی گفت: طرح بازارچه تولیدات دانشجویی نیز برای حمایت از دانشجویان مستعد که محصولات خود را بر اساس آموزشهای مهارتی انجام شده تولید میکنند، هر هفته یکشنبهها در محل کانونهای فرهنگی، هنری و اجتماعی اجرا می شود و دانشجویان میتوانند تولیدات خود را در زمینههای صنایع دستی، هنرهای تجسمی و چرم دوزی برای فروش عرضه کنند.