محمد جولانژاد چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: عمده مشکل انباشت کالاهای اساسی در انبارهای اسکله بندر امام(ره) عدم پرداخت کرایه حمل به رانندگان و کامیوندارن از سوی صاحبان کالاهای بخش دولتی است.
وی پرداخت به موقع کرایه توسط صاحبان کالاهای اساسی را یکی از مشوق های رانندگان برای حمل این گونه محصولات عنوان کرد و گفت: برای رفع این مشکل، پیگیری و مکاتبات لازم با تمامی مراجع مربوطه انجام شده است و امیدواریم با پیگیری صورت گرفته شاهد افزایش حمل کالاهای اساسی از بندرامام خمینی(ره) باشیم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان میزان جابه جایی کالاهای اساسی از بندر امام(ره) در هفت ماه سال جاری را هفت میلیون و ۴۲ هزار و ۲۱ تن عنوان کرد و افزود: در حال حاضر حدود چهار میلیون تن کالای اساسی در انبارهای اسکله این بندر انباشت شده و آماده جابه جایی نیست که ۷۰ درصد آنها مربوط به بخش دولتی است.
جولانژاد عنوان کرد: در صورت حل مشکل پرداخت کرایه به رانندگان، ناوگان حمل و نقل جاده ای استان آمادگی حمل کالاهای اساسی از بندر امام(ره) را دارد.
وی یادآور شد: در چندهفته گذشته طی هماهنگی صورت گرفته با مراجع ذیصلاح مجوز ترخیص یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن کالای اساسی شرکت پشتیبانی و امور دام به عنوان یکی از شرکت های دولتی از سوی این اداره کل صادر شد.
مجتمع بندری امام خمینی (ره) در جنوب خوزستان با ۳۸ اسکله فعال به طول هفت کیلومتر از بزرگترین بنادر فعال ایران است.
این بندر در سال ۱۳۹۰ پس از تغییر رژیم حقوقی خود از یک بندر عادی به منطقه ویژه اقتصادی تبدیل شد و هم اکنون با ۱۱ هزار هکتار مساحت، بزرگترین منطقه ویژه اقتصادی کشور محسوب میشود.