ساری- ایرنا- نخستین همایش ملی مکتب سردار شهید حاج قاسم سلیمانی با رویکرد مولفه های شخصیتی آن بزرگوار امروز چهارشنبه با حضور استادان و پژوهشگران دانشگاهی و بررسی ۸۵ مقاله رسیده به دبیرخانه در دانشگاه مازندران واقع در بابلسر برگزار شد.

به گزارش خبر نگار ایرنا ،رییس دانشگاه مازندران در این همایش اظهار کرد: پس از شهادت سردار سلیمانی و تشییع باشکوه پیکر ایشان، رهبر معطم انقلاب خواستار تحلیل شخصیت و معرفی ایشان به عنوان یک مکتب شدند ،بر همین اساس از همان زمان نهادهای دانشگاهی مطالعات در این راستا را آغاز کردند.

دکتر حشمت الله علی نژاد با اظهار این که مکتب حاج قاسم آنقدر بزرگ و عمیق است که می تواند بسیاری از مکاتب را در خود جای دهد، ادامه داد: اخلاص و مجاهدت در گمنامی یکی از بزرگترین ویژگی مکتب شهید سلیمانی است و سردار سلیمانی تلاش می کرد تا اصلا خود را نبیند و همواره خدا را بر خود ارجح می دانست، ولایت مداری از دیگر ویژگی ها و از درک بالای او بود.

وی به جامعیت ابعاد شخصیتی سردار شهید حاج قاسم اشاره کرد و گفت: در حریت و آزادگی از ذخایر این دنیا وآگاهی و ژرف نگری از دیگر دارایی های شخصیت حاج قاسم بود که می تواند بعدی مهم از مکتب وی باشد.

دکتر علی نژاد تکلیف گرایی را از دیگر ویژگی های مکتب حاج قاسم عنوان کرد و گفت: وی همواره خواست خدا و تکلیف الهی را بر خواست خود اولویت می داد ، فقدان تردید و شک از ابعاد شخصیت وی بود که هیچگاه به عملکرد خود در مسیر خداوند و تکلیفش شک نکرد.

وی تاکید کرد: امروز دانشگاهیان موکلفند در تراز انقلاب اسلامی ابعاد مختلف شخصیت حاج قاسم را بررسی کنند و لازم است دروسی تدریسی برای این مکتب راه اندازی شود.
ارسال ۱۲۰ مقاله به همایش مکتب سردار شهید حاج قاسم 
دبیر همایش مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی نیز در این همایش اظهار کرد: سردار سلیمانی را نه به عنوان یک شخص بلکه به عنوان یک مکتب باید دید و برای این کار لازم است به ویژگی های این شهید والامقام پرداخت بر همین اساس همایش ملی مکتب سردار با رویکرد مولفه های شخصیتی ایشان برگزار شده است.

دکتر مرتضی علویان با اشاره به ارسال ۱۲۰ مقاله از سراسر کشور به این رویداد گفت: از این تعداد ۸۵ مقاله مورد داوری قرار گرفت که این آثار از جنبه های مختلف به شاخصه های فردی و شخصیتی سردار پرداخته اند.

دکتر علویان به برگزاری همزمان این همایش در ۱۴ استان کشور اشاره کرد و افزود: سردار سلیمانی در حوزه مقاومت پیشتاز بود و در حوزه شخصیتی نیز به مسائل مکتبی وی باید پرداخت که در نظام مکتب اسلام و دفاع از توحید و اخلاص باید آن را سنجید.

وی تاکید کرد: شخصیت سردار را باید در بخش های خداشناسی، مکتب مقاومت، فراجناحی و مواردی از این دست دید که نیازمند کارهای پژوهشی است تا در بخش های مدیریتی اجرایی شود و فقط در سطح کناب و مقالات باقی نماند.