گناوه - ایرنا - معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت:در سند آموزشی تحول بنیادین، ۶ ساحت تربیتی تعریف شده که ساحت زیستی و بدنی یکی از موارد اصلی و مهم آن است و باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی عباسیان روز چهارشنبه در آیین افتتاح طرح سفیران سلامت دانش آموزی در بندر گناوه افزود: در این ساحت، برنامه‌های بهداشتی و ورزشی مدنظر قرار داده شده است که باید در همه مقاطع تحصیلی اجرا شود.

وی اظهارداشت: هدف از سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تربیت انسان کامل و دانش آموزی است که بتواند در آینده یک فرد مفید برای جامعه باشد.

عباسیان گفت: در کنار ساحت زیستی و بدنی، یک سری شاخصه‌های مهم دیگر در سند تحول بنیادین برای معلمان مدنظر قرار گرفته شده که موضوع تربیت تمام ساحتی در مدارس است.

وی ادامه داد: در این ارتباط همکاران فرهنگی در کنار درس اختصاصی خود و مباحث آموزشی، تربیت بدنی و بهداشتی در مدارس، باید تربیت دانش آموزان را در اولویت و مدنظر قرار دهند.

معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: دانش آموز باید بداند که به کشور، پرچم، رهبر و دین اسلام و پدر و مادر خود احترام بگذارد و باید این قبیل مسایل در مدارس آموزش داده شود.

وی به دانش آموزان توصیه کرد: مباحث تغذیه، استفاده از فضای مجازی و گوشی هوشمند در وقت  و زمان مشخص حداکثر یک تا ۲ ساعت، نظارت والدین، پرهیز از شب بیداری و صرف صبحانه قبل از رفتن به مدرسه از نکاتی است که باید به آن اهمیت دهید.

معاون  تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر بیان کرد: شما دانش‌آموزان به عنوان سفیران سلامت، به همکلاسی های خود و والدین مطالب و مسایلی که در این جلسه مطرح شده است، بازگو و با معلمان خود در این زمینه همکاری کنید.

وی اظهارکرد: همکاران فرهنگی با توجه به مباحث بسیاری که در فضای مجازی انتشار داده می‌شود، فقط بیننده و نظاره گر نباشند و باید محتوای مناسب تولید کنید و دانش‌آموزان را در این فضا هدایت کرده و به مسایل تربیتی آنها بسیار اهمیت دهید.

معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش گناوه گفت: رعایت اصول بهداشت فردی، بهداشت روان، تغذیه صحیح و اصولی، بهداشت اجتماعی و محیط زیست، بیماری‌های واگیر و غیرواگیر و تحرک بدنی از جمله مواردی است که توسط سفیران سلامت دانش‌آموزی انتقال داده می‌شود.

طاهره احمدپور به عمده فعالیت های آموزش و پرورش در حوزه سلامت و بهداشت اشاره کرد و افزود: راه اندازی پویش سلامت و پیاده روی، ارایه برنامه ها و راهکارهای اعتماد به نفس و مهارت های زندگی، طرح مکمل یاری، آموزش بهداشت و دندان،طرح محیط یاران، تولیدات محتوایی و دوره های بهداشت و خانواده در مدارس از عمده فعالیت‌ها است.

در این برنامه، دانش‌آموزان عضو سفیران سلامت به اجرای برنامه‌های مختلف پرداختند و سوگندنامه سفیران سلامت دانش‌آموزی توسط یکی از دانش‌آموزان قرائت شد.

شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر دارای ۲۰ هزار دانش آموز است.