«داود اسدیان» روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: ایجاد این پایانه صادراتی در هشت نقطه از کشور در نظر گرفته شده که با راهاندازی یکی از آنها در مراغه، این مجموعه کل شمالغرب کشور را پوشش خواهد داد.
وی هدف از راهاندازی این پایانه که به آن «لجستیک پارک» هم گفته میشود را اشتغالزایی، ساماندهی صادرات محصولات باغی شهرستان شامل انواع محصولات کشاورزی و تبدیلی و کنسانتره به مقصد کشورهای خارجی عنوان کرد.
وی اظهار داشت: همچنین در این جلسه مجوز راهاندازی نمایشگاه تخصصی و بینالمللی شهرستان مراغه نیز تمدید شد تا این نمایشگاه در زمینی به مساحد ۱۵ هزار مترمربع و با زیربنای ۴۵۰۰ متر مربع احداث شود.
افزایش امیدواری برای کاهش بیکاری در مراغه
فرماندار مراغه با تاکید بر اینکه مراغه ظرفیت قابل توجهی در حوزه باغی دارد و سالانه بالای ۲۷۰ هزار تن سیب در این شهرستان تولید میشود، گفت: اقدامات اخیر برای افزایش بهرهوری در بخش کشاورزی، بارقه امید برای کاهش بیکاری در این شهرستان را در دل اهالی زنده است.
اسدیان افزود: علاوه بر سیب، مراغه یکی از قطبهای تولید میوههای هستهدار است که میتوان از این ظرفیت در راستای تولید، اشتغالزایی و اشتغالآفرینی و رفع معضل بیکاری استفاده کرد.
به گفته وی طی تیر سال جاری پیشنهادی از سوی یکی از سرمایهگذاران در خصوص راهاندازی لجستیک پارک در مراغه وصول شد و از آنجایی که سرمایهگذار این طرح در یکی از شهرستانهای دیگر کشور نیز در همین زمینه فعالیت دارد، پس از بازدید میدانی، راهاندازی این مجموعه در شهرستان مورد موافقت اولیه قرار گرفت.
وی ادامه داد: اکنون نیازمند همراهی تمامی دستگاههای متولی استان برای اخذ مجوزهای لازم در یک بازه زمانی اندک هستیم زیرا به گفته سرمایهگذار طرح، آنان بلافاصله پس از اخد مجوزهای لازم عملیات اجرایی را آغاز خواهند کرد.
به گزارش ایرنا خامفروشی محصولات کشاورزی مراغه موجب شده است تا اهالی شهرستان سود چندانی از این ظرفیت بیبدیل نداشته باشند و بر همین اساس نیز مسئولان امر به دنبال ایجاد صنایع تبدیلی و افزایش ارزش افزوده این محصولات هستند.