به گزارش ایرنا، چیزی تا آغاز جام جهانی ۲۰۲۲ باقی نمانده است. بیستودومین دوره بزرگترین رویداد فوتبالیِ جهان برای دومین بار قرار است در قاره کهن و به میزبانی قطر برگزار شود.
تیم ملی فوتبال آلمان پس از حذف عجیب در جام جهانی ۲۰۱۸، حالا با هدایت هانسی فلیک به دنبال اعاده حیثیت و بازگشت به جمع بزرگان است. آنها در یورو ۲۰۲۰ نیز نتوانستند با یواخیم لو، نمایش جالب توجهی داشته باشند اما چه کسی است که نداند آلمان در بزنگاهها بهترین و بالاترین شخصیت را از خودش نشان میدهد.
طریقه صعود:
آلمانها بدون دردسر و به راحتی با ۲۷ امتیاز سرگروه شدند. این تیم با ۹ امتیاز اختلاف نسبت به مقدونیه شمالی در صدر ایستاد و تیمهای رومانی، ارمنستان، ایسلند و لیختناشتاین به ترتیب رتبههای بعدی را به خود اختصاص دادند.
سابقه در جام جهانی:
به جز جامهای ۱۹۳۰ و ۱۹۵۰، آلمان همیشه در جام جهانی حاضر بوده و از این حیث تنها برزیل نسبت به این تیم نمایش بهتری داشته است. ژرمنها از سال ۱۹۵۴ به یک مدعی بزرگ در جهان تبدیل شدند و حالا با چهار عنوان قهرمانی به همراه ایتالیا، رتبه دوم پرافتخارترین تیمها را به خود اختصاص دادهاند. سفید و مشکیها به جز سالهای ۱۹۳۸ و ۲۰۱۸ همیشه از گروه خود بالا رفته و هشت بار به مسابقه پایانی صعود کردهاند. چهار عنوان سومی و یک مقام چهارمی را هم به این کارنامهی سنگین و پرافتخار اضافه کنید تا متوجه شوید با چه تیم بزرگی روبرو هستیم.
بهترین عملکرد:
۱۹۵۴، ۱۹۷۴، ۱۹۹۰ و ۲۰۱۴. اینها ادواری هستند که آلمان موفق شده بر بام جهان بایستد. آنها در سال ۱۹۵۴ با سرمربیگری زپ هر برگر، در خاک سوئیس موفق شدند در شرایطی عنوان قهرمانی را با شکست مجارهای جادویی به دست بیاورند که در دور گروهی با نتیجهای سنگین، به همین تیم باخته بودند. با این وجود هوای بارانی برن، مصدویت فرانس پوشکاش و عملکرد بینقص مدافعان آلمان کمک کرد تا قهرمانی غیرمنتظرهای برای آنها به دست بیاید.
۲۰ سال بعد آلمان غربی در خاک خودش قهرمان جهان شد. تیمی که در دور گروهی به آلمان شرقی باخته بود، موفق شد با از پیش رو برداشتن لهستان در آخرین بازی دور دوم گروهی، در مسابقه فینال به مصاف هلند برود. تیم جذاب رینوس میشل با توتالفوتبالی کمنظیر اسیر حرفهایگری ژرمنها شد و بازی با برتری ۲ بر یک آلمان غربی خاتمه پیدا کرد.
۱۶ سال بعد نوبت فرانتسبکنباوئر رسید تا آلمان را قهرمان کند. آنها پس از شکست تیمهای بزرگی چون هلند و انگلیس پا به مسابقه نهایی گذاشته و به یمن پنالتی مشکوکی که کودسال گرفت، با گل آندریاس برمه، از سد آرژانتین و دیگو مارادونا گذشته و انتقام جام جهانی ۱۹۸۶ را گرفتند.
اما در سال ۲۰۱۴ یک فینال آلمان- آرژانتینِ دیگر را مشاهده کردیم؛ جایی که فرصتسوزی هیگواین، پالاسیو و مسی کمک کرد تا شاگردان یواخیم لو با گل ماریو گوتزه تعویضی در وقت اضافه به برتری یک بر صفر رسیده و جام زرینهبال را مال خود کردند.
سرمربی:
هانسی فلیک، مرد «پوکرفِیسی» که خیلی دیر سرمربی و خیلی زود پرافتخار شد. این سرمربی ۵۷ ساله روزگاری ستاره بایرنمونیخ بود اما به تیم ملی بزرگسالان کشورش دعوت نشد. او از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۴ دستیار یواخیم لو در تیم ملی آلمان بود و پس از چند سال کار مدیریتی، دستیار نیکو کواچ در بایرن شد. نتایج ضعیف مرد کروات کمک کرد تا او هدایت مونیخیها را به عهده بگیرد و نتایجی شگفتانگیز را به نام خود ثبت کند. آنها فاتح همه جامهای داخلی و بینالمللی شدند و فلیک نشان داد که میتواند چه انتخاب جذابی برای تیم ملی آلمان باشد. بهترین مربی اروپا در سال ۲۰۲۰ حالا به دنبال این است تا در قامت یک سرمربی جام جهانی را هم فتح کند.
سابقهی تقابل با همگروهیها:
اسپانیا- ۲۵ بازی: ۹ برد، هشت مساوی و هشت باخت
ژاپن- ۲بازی: صفر باخت، یک مساوی و یک برد
کاستاریکا- یک بازی: یک برد
ستاره:
آلمان تیم عجیبی دارد. آنها در تمامی پستها از بازیکنان خوبی برخوردار هستند اما انتخاب یک ستاره مشخص برای این تیم کار بسیار دشواری است. با این وجود جاشوآ کیمیش یک مهره متفاوت و غیرقابل جایگزین برای ژرمنها به شمار میرود. این بازیکن چند پستی و ۲۷ ساله با ۷۰ بازی ملی و پنج گل زده، قرار است بار دیگر شانس حضور در بزرگترین رویداد فوتبالی جهان را داشته باشد.
برنامهی بازیها:
چهارشنبه ۲ آذر: آلمان- ژاپن ساعت ۱۶:۳۰
یکشنبه ۶ آذر: اسپانیا- آلمان ساعت ۲۲:۳۰
پنجشنبه ۱۰ آذر: کاستاریکا- آلمان ساعت ۲۲:۳۰