به گزارش ایرنا، مدیر مراکز رشد استان آذربایجانشرقی روز چهارشنبه در این آیین بیان کرد: مراکز رشد در سراسر استان علاوه بر حمایتهای مالی، به صاحبان ایده و واحدهای فناور در مسیر دانشبنیان شدن شرکتهایشان کمک میکند.
بهمن محمدیار افزود: با توجه به شرایط جغرافیایی مراغه که از ظرفیت قابل توجهی در حوزه کشاورزی و خشکبار برخوردار است، باید ایده و طرحهای این حوزه مورد توجه قرار گرفته و روند دانشبنیان شدن شرکتهای فعال در این زمینه تسریع شود.
وی در خصوص ارتباط صنعت و دانشگاه نیز اظهار داشت: در کشورهای پیشرفته دنیا، دانشگاهها مظهر «حل مساله به ارزانترین شکل» هستند و بررسی تطبیقی بین کشورهای پیشرفته نشان میدهد که معمولا کشورهایی که دانشگاههای قویتری دارند، از اقتصاد و صنعت پیشرفتهتری نیز برخوردارند.
سینا صادقفام، مدیر مرکز رشد مراغه بیان کرد: بیش از ۳۲ واحد فناور در مرکز رشد و همچنین وجود دهها واحد صنعتی و تولیدی فعال در شهرک صنعتی مراغه وجود دارد اما ۲ شرکت این شهرستان مجوز دانشبنیان دریافت کرده است.
به گزارش ایرنا این سمینار روز چهارشنبه با دعوت از «هادی مددلو» رئیس کارگروه دانش بنیان پارک علم و فناوری آذربایجانشرقی و با هدف آشنایی واحدهای فناور و مجموعههای صنعتی و تولیدی با نحوه تأسیس و شرایط لازم برای ثبت شرکتهای دانش بنیان، بررسی وضعیت موجود و ارائه راهکارهای مناسب برای پیشبرد اهداف شرکتها، نقش و جایگاه دانشگاه، صنعت و پژوهشگران در توسعه شرکتهای دانش بنیان برگزار شد.