به گزارش خبرنگار ایرنا، طی روزهای اخیر قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ در تهران بین ۶۰ هزار تا ۶۳ هزار تومان و گاهی در برخی فروشگاهها در مناطق مختلف بین ۶۵ تا ۶۷ هزار تومان به فروش میرسد؛ البته این نرخ نسبت به نرخ مصوب گران فروشی است، زیرا مرغ زنده را با نرخ مصوب از تولیدکنندگان خریداری میکنند.
بر اساس مصوبه جدید دولت، قیمت هر کیلوگرم مرغ زنده درب واحدهای پرورش ۴۵ هزار تومان است، البته برخی تولیدکنندگان بر این باورند که این مبلغ نهتنها سودی برای تولیدکنندگان ندارد، بلکه ضررشان را در پی دارد.
حبیب اسدالله نژاد مدیرعامل سراسری تولیدکنندگان مرغ گوشتی چندی پیش به ایرنا گفته بود قیمت واقعی تولید مرغ زنده برای اینکه تولیدکنندگان متضرر نشوند کیلویی ۴۹ هزار تومان است، یعنی تولیدکنندگان اکنون روی هر کیلوگرم ۴ هزار تومان ضرر میدهند که نیازمند بازنگری است.
دولت نیز برای حمایت از مصرفکنندگان و تولیدکنندگان نیز ناچار است قیمتی را تعیین کند که نهتنها تولیدکنندگان بلکه مصرفکنندگان نیز متضرر نشوند.
با وجود اینکه ممکن است در پی اجرای طرح مردمی سازی یارانهها با کاهش اندک مصرف روبرو شده باشیم؛ اما در کنار آن با تولید و وفور عرضه در بازار روبرو هستیم.
همچنین طی اجرای طرح مردمی سازی یارانهها دولت به دنبال راهکارهایی برای حمایت از تولیدکنندگان، استمرار تولید و افزایش نقدینگی و سرمایه تولید است تا به تولیدکنندگان ضربهای وارد نشود که تاکنون نیز اقداماتی توسط بانک کشاورزی صورت گرفته است.
با این حال برخی رسانههای منتقد دولت از جمله دنیای اقتصاد در این باره با عنوان «نرخ مصوب جدید هم تولیدکنندگان را راضی نکرد/ خطر توقف تولید مرغ» مینویسد: ... با وجود تعیین نرخ مصوب ۶۳ هزار تومانی برای هر کیلوگرم گوشت مرغ، مشاهدات میدانی نشان میدهد که برخی از مغازهداران این نرخ را رعایت نمیکنند و بالاتر از نرخ مصوب اقدام به فروش این کالا میکنند... .
این روزنامه نوشته است: ....اما گویا نرخ مصوب جدید ۶۳ هزار تومانی هر کیلوگرم گوشت مرغ برای مصرفکنندگان، همچنان نرخ مورد انتظار تولیدکنندگان را تامین نکرده و آنها به دنبال تعیین قیمت بالاتر از این مبلغ هستند.