به گزارش خبرنگار ایرنا سیدمحمد مولوی دوشنبه در بازدید از مرکز فنی و حرفه ای آبادان اظهار داشت:دانشکدههای فنی و حرفهای نقشی تاثیر گذاری در تربیت نیروی ماهر و کارآمد برای پیشرفت و ایجاد اشتغال در کشور دارند لذا توسعه و تقویت این مراکز ضروری است.
وی با بیان اینکه امروز توسعه و ترویج آموزشهای مهارتی و فنی باید در اولویت مراکز فنی و حرفهای باشد گفت: سازمان آموزش فنی و حرفهای مورد کم مهری و عدم اختصاص منابع مالی در خور اهمیت وظایف و رسالت سازمانی قرار گرفته است.
نائب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه توسعه آموزشهای فنی و حرفهای به منظور اشتغال پایدار لازم و ضروری است، افزود: فرهنگسازی برای شناخت ارزش آموزشهای مهارتی لازم است.
مولوی همچنین با اشاره به مشکلات مراکز آموزش و حرفه ای استان خوزستان اظهار داشت: رسیدگی به مشکلات مراکز فنی و حرفهای در مجمع نمایندگان استان خوزستان در مجلس شورای اسلامی در حال انجام است.
نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی گفت: آموزشهای فنی و حرفهای بستری مناسب برای اشتغال جوانان است.
وی بیان کرد: توسعه اشتغال پایدار بعنوان ماموریت مهم و اساسی بر عهده دستگاههای متولی آموزشی فنی و مهارتی به خصوص مراکز آموزش فنی و حرفهای کشور قرار دارد.
نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر گسترش مهارت آموزی در خوزستان با حمایت مسئولان افزود: با نهادینه کردن فرهنگ کار و مهارت آموزی در جامعه می توان زمینه ایجاد اشتغال مولد و پایدار را فراهم کرد.
۴۰ کارگاه آموزشی در مرکز فنیوحرفهای برای آموزش رشتههای فنی علاقهمندان در آبادان فعال هستند.