دکتر علی بختیاری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: آمار ابتلا به آنفلوآنزا در این استان سیر نزولی دارد و تعداد مراجعان سرپایی از روزانه بیش از هزار نفر در ماه گذشته، به کمتر از این میزان رسیده است.
وی با اشاره به اینکه رعایت پروتکل های بهداشتی و استفاده از ماسک از موارد ضروری در پیشگیری از آنفلوآنزا است اظهار داشت: در صورت رعایت پروتکل های بهداشتی آمار ابتلا در بیماری های تنفسی کاهش خواهد یافت که این مهم برای افرادی که واکسن هم تزریق کرده اند ضرورت دارد.
وی با تاکید بر اینکه آنتی بیوتیک هیچگونه تاثیری بر درمان آنفلوآنزا ندارد عنوان کرد: استراحت، مصرف مایعات، تغذیه مناسب و مصرف مسکن در مداوای این بیماری تاثیرگذار است اما مصرف آنتی بیوتیک باعث ایجاد مقاومت در بدن و طولانی شدن زمان درمان می شود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه آمار افراد بستری در مراکز درمانی استان به دلیل ابتلا به بیماری های تنفسی سیر نزولی دارد افزود: در حال حاضر آمار مراجعان مشکوک به کرونا در استان بالا نیست و کمتر از ۱۰ درصد مراجعان به مراکز درمانی استان مبتلا به کووید ۱۹هستند.
بختیاری نسبت به تزریق واکسن کرونا نیز تاکید کرد و اظهار داشت: افرادی که چهار تا ۶ ماه از آخرین دُز تزریق آنان گذشته است، برای تزریق نوبت بعدی به مراکز درمانی مراجعه کنند.
وی تصریح کرد: بر اساس اعلام معاونت بهداشتی دانشگاه، بیش از سه هزار و ۵۰۰ دُز واکسن آنفلوآنزا شامل یکهزار و ۵۰۰ دُز خارجی و بیش از ۲ هزار دُز ایرانی از اواخر شهریور تاکنون در استان توزیع شده است و پیشنهاد می شود افراد دارای بیماری های زمینه ای و خاص و کودکان زیر پنج سال این واکسن را دریافت کنند چراکه افراد سالم و معمولی نیاز جدی به این واکسن ندارند.