به گزارش روز سهشنبه ایرنا، ۱۵۰ نفر از بانوان معلول شهر تهران در رشته تنیس در منطقه ۱۵ تهران گردهم آمدند و در مسابقات نهایی این رشته، در ورزشگاه حضرت ابوالفضل(س) حضور یافتند.
در بین بانوان فعال ورزشی این رشته، کوتاه قامتان، ناشنوایان، نابینایان، سندروم داون، معلولین جسمی و حرکتی و کم بینایان حضور داشتند.
در برگزاری این مسابقات همچنین از فدراسیون ورزش های معلولان و هیات تهران نیز کمک گرفته شد و ۵۰۰ ورزشکار حضور یافتند.
فاطمه چگینی یکی از ورزشکاران جوان که بر روی ویلچر بود و به عنوان معلول جسمی و حرکتی در این مسابقات حضور داشت، گفت: ورزشکاران معلول در شهر تهران نیازمند حمایت هستند و بهتر است که مسابقات بیشتری برای بانوان برگزار شود.
وی که رتبه دوم این مسابقات را کسب کرده بود، عنوان کرد: بانوان معلول با پیگیری یک رشته ورزشی می توانند قوی تر در سطح جامعه حضور پیدا کنند.
حدیث کرمی دیگر ورزشکار کوتاه قامتی که از منطقه ۶ تهران در این مسابقات حضور داشت، سطح مسابقات را بالا عنوان کرد و به خبرنگار ایرنا گفت: ما برای حضور در مسابقات تمرین کرده بودیم و توانستیم در این دوره از رقابتها، قوی ظاهر شویم.
وی افزود: شور و نشاط حاکم بر این مسابقات می تواند در افزایش روحیه بانوانی که معلولیت هایی دارند، موثر باشد.
این بانوی تنیس باز که معتقد بود در جامعه امکانات کمی برای معلولان وجود دارد و باید مناسب سازی ها افزایش یابد، به خبرنگار ایرنا گفت: خانواده ها و بانوان باید از امکاناتی که هراز گاهی برای این قشر برنامه ریزی می شود نهایت بهره را ببرند.
لیلا دولت آبادی، دیگر بانوی تنیس بازی بود که در این دوره از مسابقات رتبه اول را کسب کرد؛ او نیز از سطح مسابقات راضی بود اما خواسته هایی نیز از مسئولان داشت.
وی معتقد است: بهتر است سرویس های حمل و نقل در دسترس معلولان در سطح شهر افزایش داشته باشد و مناسب سازی پل های عابر پیاده، اماکن عمومی با سرعت بیشتری انجام شود تا بخشی از مشکلات جامعه معلولان رفع شود.
بخشی از جامعه معلولان در این مسابقات گرد هم آمده و در حاشیه مسابقات با یکدیگر تعامل داشته و دوستی هایی ایجاد شده بود.
مرجان میرزایی قاضی معاون بانوان سازمان ورزش شهرداری تهران نیز در حاشیه این مسابقات در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، یکی از اهداف سازمان ورزش را توسعه ورزش همگانی عنوان کرد و گفت: هرچند که معلولان درصد بالایی از جمعیت جامعه را تشکیل نمی دهند اما باور داریم که باید برای تمامی بانوان برنامه ریزی داشته باشیم.
وی با بیان اینکه مسابقات در سالهای گذشته در یک روز و یا در یک یا 2 رشته برگزار می شد، افزود: برگزاری این مسابقات از مطالبات بانوان است و هرساله به روز می شود.
وی افزود: استارت این مسابقات همزمان با هفته پارالمپیک زده شد و تا روز ۱۲ آذر که روز جهانی معلولان است، برنامه گسترده ای خواهیم داشت.
به گزارش ایرنا؛ در این مسابقات از نفرات برتر با اهدای لوح تقدیر و جوایزی تقدیر شد.
نفرات برتر گروه ناشنوایان؛ به ترتیب نفر اول یاسمن برگستان منطقه ۲۰، نفر دوم حدیث صالحی منطقه ۲۰، نفر سوم معصومه حیدری منطقه ۲۰ بودند.
همچنین در گروه کوتاه قامتان - کلاس ۶ گروه ایستاده جسمی حرکتی؛ نفر اول لیلا دولت آبادی از منطقه ۱۲، نفر دوم فاطمه رشیدمحمدزاده از منطقه ۵ و نفر سوم زهرا حدادی از منطقه ۱۶ معرفی شدند.
نفرات برتر کلاس یک تا ۲ گروه جسمی حرکتی؛ نفر اول مهین احمدی منطقه ۱۵، نفر دوم فاطمه چگینی منطقه ۱۶و نفر سوم طاهره رعدی منطقه ۷ شدند.
همچنین نفرات برتر کلاس سه تا پنج گروه جسمی حرکتی؛ به ترتیب نفر اول الهام کزانی منطقه ۱۵ نفر دوم حدیث اصلانی منطقه ۲۲ و نفر سوم فاطما راهپیما منطقه ۱۲ بودند.
نفرات برتر کلاس هفت تا ۱۰ گروه ایستاده جسمی حرکتی؛ نفر اول پگاه کهرودی منطقه ۲۲، نفر دوم آیدا فاضا نیا منطقه ۱۶ و نفر سوم ایرسا فرامی منطقه ۱۶ معرفی شدند.
نفرات برتر گروه ذهنی؛ نفر اول مینا سالکی منطقه ۱۵،نفر دوم فریبا کورکی منطقه ۱۵ ونفر سوم فاطمه بخشی منطقه ۱۵-زهرا فتاحی منطقه ۱۶ بودند.