ارومیه - ایرنا - معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه پخت و پز نان بویژه ساعت کاری نانوایی‌ها در استان تحت نظارت جدی و مستمر بازرسان قرارگاه امنیت غذایی جهاد کشاورزی است، گفت: علاوه بر آن، نظارت هوشمندی هم بر نانوایی‌ها از طریق سامانه مربوطه اعمال می‌شود.

نادر رحیمی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه گزارش‌های مردمی نقش مهمی در نظارت‌ها ایفا می‌کند، اظهار کرد: نظارت‌های هوشمند در حوزه آرد و نان از طریق سامانه «نانی نو» به صورت مستمر انجام و تراکنش‌های مشکوک بلافاصله توسط بازرسان بررسی می‌شود.

وی اضافه کرد: کارتخوان‌های موجود در نانوایی‌ها هر روز گزارش‌گیری می شود و میزان فروش واحدها از طریق سامانه تحت نظارت است.

وی افزود: ساعت کاری تعریف شده برای نانوایی های استان براساس میزان آرد دریافتی است که با توجه به تراکنش‌های انجام شده مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی آذربایجان غربی ادامه داد: از آغاز فعالیت این قرارگاه و بازرسی‌های انجام شده بیشترین میزان گزارش‌های مردمی و شکایتهای موجود در زمینه آرد و نان بوده است.

کشف ۸۴ کیسه آرد از یک دلال در ارومیه

رحیمی همچنین از کشف ۸۴ کیسه آرد ۴۰ کیلویی از یک فرد متخلف که دلالی و خرید و فروش غیر مجاز در این حوزه انجام می داد، خبر داد و گفت: ارزش کشفیات انجام شده بیش از ۵۰۰ هزار تومان به ازای هر کیسه آرد به نرخ بازار آزاد است.

وی افزود: فرد متخلف سابقه دار بوده و ساکن شهر ارومیه است که آردهای انبار شده در منزل و مغازه های متعلق به وی کشف شده است.

به گزارش ایرنا آذربایجان غربی دارای چهارهزار و ۷۳۸ واحد نانوایی است که ۲۵ درصد این واحد ها در ارومیه واقع شده اند.