اراک - ایرنا - معاون هماهنگ کننده سپاه روح الله استان مرکزی گفت: ۲ هزار و ۵۰۰ برنامه محرومیت زدایی، اشتغال زایی و فرهنگی برای هفته بسیج امسال این استان تدارک دیده شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سرهنگ پاسدار «محمد گودرزی» روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران، افزود: ۶۵۰ برنامه از مجموع این برنامه‌ها در حوزه محرومیت زدایی، اشتغال زایی و اقتصاد مقاومتی و بقیه در حوزه‌ فرهنگی است که از بیست و نهم آبان ماه تا هشتم آذرماه به مناسبت هفته بسیج در استان مرکزی برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: برگزاری همایش طلایه‌داران اقتصاد مقاومتی، نمایشگاه اقتصاد مقاومتی، برگزاری رزمایش کمک مومنانه و اهدای جهیزیه با حضور مسئولان استانی و کشوری، بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی، بهره برداری از طرح‌های آب رسانی به روستاهای استان مرکزی، برگزاری کارگاه های تولید اقتصاد مقاومتی، رزمایش جهادگران فاطمیه (۲) با حضور اقشار مختلف بسیجیان و خدمت رسانی به مردم از جمله برنامه‌هایی است که همزمان با هفته بسیج در این استان برگزار می‌شود.

سرهنگ گودرزی گفت: برگزاری گشت رضوی، دیدار با خانواده‌های معظم شهدا، اهدای خون و نذر خون، ارایه خدمت رایگان به روستاییان، ارایه خدمات دندانپزشکی در چند روستای استان مرکزی، برگزاری همایش اقتدار بسیج در پنجم آذرماه و دیدار با فرمانده کل قوا، برگزاری غرفه‌های خدمات روانشناسی و خانواده و برگزاری میز خدمت در مساجد شهرهای استان مرکزی از دیگر برنامه‌های هفته بسیج در این استان است.

وی یاد آور شد: ۳۷ شرکت تعاونی، ۶۴۴ صندوق مالی قرض الحسنه با ۳۱ هزار عضو سال گذشته در استان مرکزی ایجاد و یک هزار میلیارد ریال وام قرض الحسنه به بسیجیان پرداخت شد.

معاون هماهنگ کننده سپاه روح الله استان مرکزی ادامه داد: سه هزار فرصت شغلی با پرداخت این وام‌ها در این استان ایجاد شد.

سرهنگ گودرزی گفت: ۴۰۲ میلیارد ریال وام در راستای تفاهم نامه با نهادهای حمایتی و ۳۵ میلیارد ریال وام نیز سال گذشته در اختیار بسیجیان قرار گرفت که ۱۴ درصد این منابع مالی در حوزه خدمات، ۱۱ درصد صنایع دستی، ۲۲ درصد صنایع تبدیلی و ۱۸ درصد در حوزه تولیدی پرداخت شده‌ است.

وی خاطرنشان کرد: ۸۵۶ صندوق قرض الحسنه با ۳۰ هزار و ۴۹۶ نفر عضو در استان مرکزی ایجاد شده که جذب بیش از ۴۰ هزار عضو در این صندوق‌ها در دستور کار قرار دارد.

معاون هماهنگ کننده سپاه روح الله استان مرکزی ادامه داد: ۳۷ تعاونی در این استان وجود دارد که افزایش این تعداد تا ۷۶ تعاونی در دستور کار قرار داشته و امید است تا پایان امسال پنج هزار و ۴۲ شغل در این تعاونی‌ها ایجاد شود.

سرهنگ گودرزی با یادآوری ایجاد کارگاه‌های اقتصاد مقاومتی از سال گذشته در استان مرکزی افزود: امید است تعداد این کارگاه‌ها تا پایان سال جاری به یک هزار و ۳۱۰ کارگاه افزایش یابد.

وی ایجاد یک هزار کارگاه تولیدی را از برنامه‌های سپاه روح الله استان مرکزی در سال جاری عنوان کرد و گفت: ۱۲ نمایشگاه اقتصاد مقاومتی امسال در این استان برگزار شده که افزایش تعداد این نمایشگاه‌ها تاپایان سال جاری به ۲۴ نمایشگاه در دستور کار قرار دارد.

معاون هماهنگ کننده سپاه روح الله استان مرکزی خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده در هر شهرستان تاپایان سال جاری یک نمایشگاه اقتصاد مقاومتی برگزار می‌شود.

سرهنگ گودرزی افزود: ایجاد ۶۰ صندوق جدید، پیگیری ایجاد ۱۲ شرکت تعاونی فراگیر ملی در شهرستان‌های استان مرکزی در دستور کار قرار دارد و ایجاد تعدادی شغل در این تعاونی‌ها نیز پیش بینی شده و باید در استان ایجاد شود.

وی ادامه داد: ایجاد یک هزار و ۲۰۰ شغل با ایجاد قطب‌های اقتصاد مقاومتی و تولیدی در هر شهرستان‌ استان مرکزی از دیگر برنامه‌های سپاه روح الله استان این استان در سال جاری است.

معاون هماهنگ کننده سپاه روح الله استان مرکزی گفت: ایجاد یک هزار نیروگاه خورشیدی خانگی با پرداخت وام و حمایت از بهره‌برداران در این استان از سال گذشته آغاز و در این طرح بهره‌برداران علاوه بر تامین مورد نیاز خود می‌توانند مازاد آن را به شرکت برق بفروشند.

وی حمایت از طرح‌های جامع اشتغال برپایه محرومیت زدایی را از جمله اقدامات سپاه روح الله استان مرکزی عنوان کرد و افزود: امسال ۶۰ فقره طرح توسط سپاه روح الله این استان مورد حمایت قرار گرفته‌ است.

معاون هماهنگ کننده سپاه روح الله استان مرکزی اظهار داشت: پرداخت وام ایجاد شغل برای ۱۲ نفر از سربازان، حمایت از ۲۸ کارآفرین در زمینه تولید گیاهان دارویی، پرداخت وام به ۳۰ نفر برای توسعه و ایجاد باغات در اراضی شیب دار با همکاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری این استان از دیگر اقدامات حمایتی سپاه روح الله استان بوده‌ است.

سرهنگ گودرزی خاطرنشان کرد: اکنون ۲۵ نیروی تسهیل‌گر در شهرستان‌های استان مرکزی در راستای رفع موانع و پرداخت وام بسیج سازندگی به افراد فعالیت دارند.

استان مرکزی ۱۲ شهرستان و بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.