به گزارش ایرنا، چیزی تا آغاز جام جهانی ۲۰۲۲ باقی نمانده است. بیستودومین دوره بزرگترین رویداد فوتبالیِ جهان برای دومین بار قرار است در قاره کهن و به میزبانی قطر برگزار شود.
تیم ملی فوتبال کره جنوبی بدون شک بهترین تیم قاره کهن در تاریخ جام جهانی است. تیمی که موفق شده یک بار چهارمی جهان را کسب کند و در قطر قرار است شاهد یازدهمین حضور آنها در این تورنمنت بزرگ باشیم.
طریقه صعود:
کره جنوبی در دور دوم رقابتهای انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ موفق شد با ۱۶ امتیاز در گروهش صدرنشین شود و بالاتر از تیمهای لبنان، ترکمنستان، سریلانکا و کره شمالی قرار بگیرد. شاگردان پائولو بنتو در دور نهایی اما پس از ایران در جایگاه دوم قرار گرفتند. آنها در گروه نخست ۲۳ امتیاز گرفتند و با فاصلهای زیاد نسبت به تیمهای امارات، عراق، سوریه و لبنان سهمیه حضور در جام بیست و دوم را از آن خود کردند.
سابقه در جام جهانی:
بعد از سال ۱۹۵۴ که شاهد اولین حضور کره جنوبی در جام جهانی بودیم؛ جنگجویان تائهگوک در سال ۱۹۸۶ به این رویداد بزرگ بازگشتند و دیگر حتی یک جام جهانی را هم از دست ندادند. آنها قرار است در قطر دهمین حضور متوالی خود را تجربه کنند. در ۱۰ دوره پیشین هشت حذف در دور گروهی و ۲ صعود از گروه برای آنها به ثبت رسیده است. یک بار در یکهشتم نهایی حذف شدند و یک مرتبه تا کسب مقام چهارمی جهان پیش رفتند.
بهترین عملکرد:
کره جنوبی در سال ۲۰۰۲ به همراه ژاپن میزبان جام جهانی بود. آنها با هدایت گاس هیدینک روانه بازیها شدند و نمایشی درخشان را در دور گروهی به منصه ظهور گذاشتند. آنها با هفت امتیاز سرگروه گروهی شدند که آمریکا، پرتغال و لهستان درش رتبههای دوم تا چهارم را مال خود کردند.
در دور دوم شاهد یک اتفاق بزرگ بودیم. میزبان در دیداری جنجالی با قضاوت بایرون مورنوی اکوادوری با حساب ۲ بر یک از سد ایتالیا گذشت و به یکچهارم نهایی صعود کرد. داور در این دیدار یک گل سالم ایتالیا را نگرفت و توتی را از زمین اخراج کرد. در نهایت آن جونگ هوان، بازیکن وقت تیم پروجای ایتالیا گل طلایی را به ثمر رساند و شاگردان تراپاتونی با جام وداع کردند.
قربانی بعدی اسپانیا بود. در این دیدار نیز رد اشتباهات داوری به وضوح قابل رویت بود. ۲ گل سالم لاروخا مردود اعلام شد و در نهایت کرهایها در ضربات پنالتی به برتری دست یافتند و راهی نیمهنهایی شدند و از این حیث تاریخسازی کردند.
باخت یک بر صفر مقابل آلمان و سه بر ۲ برابر ترکیه باعث شد تا جنگجویان تائهگوک به چهارمی جام جهانی برسند.
سرمربی:
پائولو بنتو، هدایتکننده کره در قطر خواهد بود. این سرمربی ۵۳ ساله در جام جهانی ۲۰۱۴ سکاندار پرتغال بود و نتوانست تیمش را از دور گروهی بالاتر ببرد و حالا در گروهی حضور دارد که پرتغال، غنا و اروگوئه هم حضور دارند. کره در ۲ دوره اخیر از گروهش صعود نکرده و باید دید بنتو میتواند سومین صعود را رقم بزند یا خیر.
بازیکن تیم ملی پرتغال در جام جهانی ۲۰۰۲ سابقه هدایت تیمهای اسپورتینگ لیسبون، کروزیرو برزیل، المپیاکوس یونان چونککینگ لیفان چین را در کارنامهی خود دارد.
سابقهی تقابل با همگروهیها:
غنا: چهار برد، یک مساوی و ۴ باخت
پرتغال: یک بازی: یک برد/ یک زده و صفر خورده
اروگوئه: هشت بازی: یک برد، یک مساوی و ۶ باخت
ستاره:
سون هیونگ مین. مگر میشود به جز او به بازیکن دیگری هم فکر کرد؟ ستارهی تیم تاتنهام بازهم مانند جام جهانی ۲۰۱۸ و ۲۰۱۴ این فرصت را دارد تا با پوشیدن پیراهن تیم ملی کشورش در بزرگترین رویداد فوتبالی جهان شرکت کند. مصدومیت اخیری که از ناحیهی صورت برای شماره هفت سفیدهای لندن هم به وجود آمد مانع حضور او در قطر نشد. سون در کنار لی جائه سونگ، جئونگ وو یئونگ، کیم مین جائه و هوانگ هی چان میخواهد تیمش را بعد از ۱۲ سال از گروهش بالا ببرد.
برنامهی بازیها:
پنجشنبه سه آذر: اروگوئه- کره جنوبی ساعت ۱۶:۳۰
دوشنبه هفت آذر: کره جنوبی- غنا ساعت ۱۶:۳۰
جمعه ۱۱ آذر: کره جنوبی- پرتغال ساعت ۱۸:۳۰